Az élet minőségével foglalkozunk! "Tanuld magad egészségesre!" „A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt." (Thomas Edison 1847 – 1931 elektrotechnikus, feltaláló USA)... >>> BLOG

MENÜ

A Honlap témái egymásra épülnek. Járd végig, mint egy iskolát.

 

WELLNESS középpontú életmód alapja (ez is fejben dől el) a welness gondolkodás, testünk kényeztetése ápolása kezelése (minden ami jólesik, és a jó működéshez kell). Aki már ezt megtapasztalta, soha nem fogja abbahagyni. Könnyebb lessz az élete, elsősorban szemlélet és nem csak pénz kérdés.

 

WELLNESS technológiák a szervezetünk regenerációját segítik elő,

táplálékkiegészítőkkel együtt a mindennapi egészségünk fontos eszközei

 

Egyszerű mindennapi  tornagyakorlatok nem csak "háziasszonyoknak"

(Forrás: hazipatika.com) Kattints rá, nézd meg, és gyere vissza ide! A felugró ablakokat engedélyezni kell a böngésződben (Eszközök-> Beállítások), ha nem megy akkor itt az összes tornatéma.

És még sok hasznos videó ezen honlapon. Sajnos a közvetlen csatolást csak akkor engedi ha a bevezetőben említett engedélyezést megcsináljuk. A másik probléma, hogy finoman fogalmazva a honlap túl rámenős, nem enged visszatérni, igy az a leg praktikusabb megoldás ha újra megnyitjuk az EGÉSZSÉGSULI honlapot.

 

Különleges kiegészítő technológiák

Ez már egy kicsit beruházásigényes terület, de ma már ugyanúgy része lehet az életünknek mint egy ülőgarnitúra, egy jobb TV, vagy a gépkocsi, számítógép stb. Az a nagy különbség, hogy ezek a testünk egészségét szolgálják.

Néhányat bemutatunk a teljesség igénye nélkül:

Tiszta víz

 

Lugos ionizált víz

 

Friss zöldségek minden nap. Görögsaláta

 

Élményfürdő hetente legalább egy alkalommal.

 

Pulzáló mágnesterápia, biorezonancia kúraszerűen

 

 

 

 


Hirdetések

Fontos

Szavazás

Egészségünket a gondolkodásunk hogyan befolyásolja?
A pénz a legfontosabb
A szeretet a legfontosabb.
A reményünk a legfontosabb.
A hitünk a legfontosabb.
Asztali nézet