Az élet minőségével foglalkozunk! "Tanuld magad egészségesre!" „A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt." (Thomas Edison 1847 – 1931 elektrotechnikus, feltaláló USA)... >>> BLOG

MENÜ

Forrás:

http://www.revolutionhealth.com/drugs-treatments/reishi-mushroom-ganoderma-lucidum

 

Mi a Reishi gomba (Ganoderma lucidum)? 2004-es orvosi szakcikk gépi fordítása

Reishi gomba (Ganoderma lucidum), más néven a kínai ling zhi, vadon terem, a pusztuló fa naplók és tuskók. Reishi fordul elő, hat különböző színű, de a piros fajta leggyakrabban használt és kereskedelmi termesztik Kelet-Ázsiában és Észak-Amerikában. 

A Reishi gomba olyan származéka, a Távol-Keleten és annak használata nyúlik vissza az ősi Kínában. Jogdíj lenne kihasználni ezt az értékes gombát, abban a reményben megszerzése halhatatlanság és előmozdítása nyugalmat és gondolkodás. Kínai gyógyászat már tartalmazza a terápia Reishi a kimerültség, asztma, álmatlanság, és a köhögés. 

Ganoderma lucidum óta használják a hagyományos kínai orvostudomány több mint 4000 éves kezelésére máj rendellenességek, magas vérnyomás, ízületi gyulladás és más betegségek gyógyítására. A modern időkben a rendelkezésre álló adatok, valamint az emberi kísérletek bebizonyították

Az állatkísérletek arra utalnak, hogy a Ganoderma lucidum lehet, hogy pozitív juttatásokat a rák-és májbetegségben szenvedő betegek esetében. Azonban a száma és minősége a kísérletek nagyon korlátozott. Más ígéretes alkalmazásokat, amelyekre még nem meggyőző bizonyítékok közé tartozik a cukorbetegség, a szívbetegség, a fájdalom, Russula subnigricans mérgezés és a proteinuria (fehérje a vizeletben). Reishi is hitte, hogy csökkentsék a koleszterin szintet, és véralvadásgátló (véralvadásgátló) hatása, amely tehetik hasznos szívkoszorúér-betegség megelőzésére. 

Egyes szakértők szerint a Ganoderma lucidum elősegíti a hosszú élettartam és fenntartja, vitalitása az emberi szervezetben. Reishi az egyik legnagyobb előnye, hogy úgy tűnik, hogy Immunmoduláló tevékenység javítása, a májfunkció, valamint javítása és helyreállítása a szokásos funkciók a légzési rendszer. Antioxidáns hatása, amelyek hozzájárulnak az általános jóléte a betegek, a tettek javaslatot. A 16. században Pharmacopeia Ben Cao Gang Mu, Reishi nevezhető, hogy képesek befolyásolni az életenergia, qi, vagy a szív, a javítási terület a mellkas, növeli a szellemi kapacitás és száműzni a feledékenység. 

Reishi jelenleg szabályozva az Egyesült Államokban, mint étrend-kiegészítő. Az is szerepel a 2.000 gyógyszerkönyv a Peoples Republic of China ügynökként jóváhagyott kezelésére szédülés, álmatlanság, szívdobogásérzés, légszomj, köhögés és asztma. Ebben az időben, kiváló minőségű klinikai vizsgálatok támogatása felhasználásának Reishi gomba hiányzik. Több bevált terápiák ajánlott ebben az időben.

Fontos

Szavazás

Egészségünket a gondolkodásunk hogyan befolyásolja?
A pénz a legfontosabb
A szeretet a legfontosabb.
A reményünk a legfontosabb.
A hitünk a legfontosabb.
Asztali nézet