Az élet minőségével foglalkozunk! "Tanuld magad egészségesre!" „A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt." (Thomas Edison 1847 – 1931 elektrotechnikus, feltaláló USA)... >>> BLOG

MENÜ

Az optimális megoldás =>

az aktív öngondoskodási program

Kettő az egyben (és+1)! A megoldást, aktív Unit-Linked technológiának hívják (összekapcsolt egység idegen szóval), hidd el, ezt NEKED találták ki! Azért aktív mert egy jó kereseti lehetőség is egyben. Öngondoskodás azért mert az alapja, a Unit-Linkedre, egy önfinanszírózó nyugdíjkiegészítő biztosításra épül, aminek az ajánlása az első kereseti lehetőség. Minél fiatalabb korban kezded el, annál könnyebb, egyszerűbb, és nyugodtabb lesz az életed.

Egy UnitLinked biztosítási csomagok (három biztosító) értékalapú összehasonlítása a gazdasági válság kellős közepéről 2009-2012 Forrás: http://www.unitlinked.eu/chart.php

Mit szeretne>: Hasonló befektetési alapok összehasonlítása (írd be értelem-szerűen a grafikon adatait, vagy más adatokat, próbálkozz) ... 

 

Nem akarom eltitkolni a UnitLinked kötvényhez kemény beugró kell. Emlékszel a "nyugdíjcsőd" filmre? Azt mondták célozz meg egy várható havi nyugdíjösszeget (a mostaniakhoz képest ne számolj nagy különbséget) és szorozd be 150-nel, ennyi tőkét kellene a a nyugdíjig összegyűjtened! Havonta legalább minimum 50 ezer forint évtizedeken keresztül! Csak így gyűlik össze annyi pénz, hogy húsz harminc év múlva életjáradékot kapj vissza egy normális életszinvonalt biztosító havi összeggel! Ha ez megy ne is olvasd tovább!!

Az én "megoldásomban" csak az első félévet kell betenni, ami így is jelentős összeg. Miért ennyit? Az első félév kell ahoz, hogy jól megtanuld az ajánlást! A következő negyedévben visszajön amit befektettél, az ajánlási jutalékból, és jön a pénz! Szép szép, tudom azt mondod, de neked nincs most (lehet hogy később sem) pénzed, sőt!

Hát erre az esetre való a harmadik megoldás, ha elég aktív internetező vagy. Ezt a beugrót is meg tudod keresni egy fél év alatt!! Aminek a részletes leírását elküldöm, (még mindíg semmi kötelezettség) ha regisztrálsz itt.

Ezen a lapon egy kapcsolatfelvételi (regisztrációs) adatlapot is találsz, a kapcsolathoz szükséges technikai feltételekkel.  Ha levelet is írsz, kérlek ne várd el, hogy a megoldással kapcsolatban a fentieken kívül bármilyen részletre is válaszolok, mivel a kérdésekre és a válaszokra először csak és kizárólag személyesen lehet (személyes online is az) sort keríteni, az azonnali visszakérdezés biztosítása miatt, a harmadik megoldás is ad erre lehetőséget.

Ha ismerőst barátot akarsz hívni, velem kell egyeztetni az időpontot, mert a rendezvények (konferencia) létszáma kötött. A videóban említett minden problémára tudunk egyszerű jó megoldást ajánlani. Csak annyit tudok mondani, hogy egy magyar cég  szabadalmi joggal levédett, nagyon hatásos, (zseniális) megoldását szeretnénk neked a lakóhelyeden (városodban) személyesen, vagy online (élő) bemutatni, ahol a tájékoztató (kb. egy óra) után minden kérdésedre válaszolunk, vagy a neten a harmadik megoldással, ami szintén egy internetes kereseti lehetőség.

Célszerű élettárssal, házastárssal, szülővel együtt meghallgatni a tájékoztatót. A további kérdésekre, információforrásokra tőlem kapsz válaszokat, a neten, vagy személyes kapcsolaton keresztül. Én azt szoktam tanácsolni, hogy jegyzetelni kell a tájékoztatón, esetleg kétszer is érdemes meghallgatni, mivel a dolog néhány nap után, leülepszik, és újabb kérdések merülnek fel. Az aktív MEGOLDÁSI folyamat lényege, hogy csak akkor javasoljuk az elfogadását, ha minden részletkérdés világos és érthető.

Itt is érvényes a honlapunk gondolatmenete, mely szerint a sikerünket, a megoldásokkal a lehetőségek megragadásával kapcsolatos gondolataink, a kimondott szavaink, a dolgokról kialakított képünk, a hitünk, - hogy képesek vagyunk rá -, a szeretetünk, mind mind befolyásolják! Aki ezt nem hiszi el rólunk attól ne kérjünk véleményt! Az Ő (esetleges) negatív  hozzáállása (ismeretek nélküli, vagy hamis kép) összetörheti az önbizalmunkat.

Az aktív öngondoskodás megvalósításához pozitív gondolkodás, önbizalom és szeretet is kell. Ezt csak mi magunk tudjuk nyújtani saját magunknak!  Az EgészségSuli.hu weblapon ezzel kapcsolatban sok pozitív segítséget találsz! Ha meg akarod változtatni az életed minőségét, tedd minél gyorsabban "A tett halála az okoskodás". 

A tájékoztató előtt lehet arról valamit tudni hogyan működik (technikailag) a megoldás? Természetesen! A XXI. század modern embere az emberiség ösi (családi) tudás-továbbadási technológiáját használja (Nagyapa>Apa>Fiú) kiegészítve az informatika adta lehetőségekkel. A működés1 oldalunk bemutatja a módszertan, "fanchise-elméleti" hátterét.

Adatlap, vagy levél!

e-mail: egeszsegsuli@gmail.com

Fontos

Szavazás

Egészségünket a gondolkodásunk hogyan befolyásolja?
A pénz a legfontosabb
A szeretet a legfontosabb.
A reményünk a legfontosabb.
A hitünk a legfontosabb.
Asztali nézet