Az élet minőségével foglalkozunk! "Tanuld magad egészségesre!" „A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt." (Thomas Edison 1847 – 1931 elektrotechnikus, feltaláló USA)... >>> BLOG

MENÜ

A hidrogén peroxid keletkezése

 

Ez egy ellenőrzött gépi fordítás (forrás) a külsőleges felhasználásról, és egy új kiegészítés a gyógyulást segítő csodálataos belső felhasználásról (az oldal második részében)Bővebben az eredeti cikkben itt!

Külsőleg

Hidrogén-peroxid: H202. Esély, hogy már megvan a házban. Ha nem, akkor vedd fel bármelyik bolt vagy drogéria csak egy pár dollárt (forint). Sőt, ez az egyik legalacsonyabb költségű, legkézenfekvőbb háztartási kellékek van. És ha lenne meglepve, hogy milyen sok módon lehet használni a tisztításhoz, higiénia, gyógyítás, stílus, és így tovább.Megyek megosztani egy csomó csodálatos hidrogén-peroxid használ veled, de először szeretném bemutatni, hogy ezt a hihetetlen kémiai vegyület, és annak tulajdonságait!

Hidrogén-peroxid egy színtelen folyadék, csak egy kicsit több, viszkózus, mint a víz. A látvány, hogy valójában úgy néz ki, mint a víz. Ez erős oxidáló tulajdonságokkal, amely lehetővé teszi, hogy a munka, mint egy fehérítő szert (mint bárki, aki valaha is fehérített hajuk tudja, peroxid reagál melanin azt oxidálja és alakítani olyan vegyület, amely mentes a szín). A hidrogén-peroxid által azonos Oxidáló tulajdonságok lehetővé teszik, hogy reagál a baktériumok, vírusok, spórák, és élesztők, így egy nagy fertőtlenítőszert.Továbbá, érdekes módon, nagy koncentrációban, akkor lehet használni, mint egy hajtóanyag rakétatechnika.

Ha valaha is használt hidrogén-peroxid fertőtlenítésére vágás, akkor valószínűleg észre a pezsgés és bugyborékoló, ami történik. Van egy tévhit, hogy ez a "vonaglik" a haldokló szervezetekre. Mi ez tényleg, ez az eredménye a H202 kötvények megtörve a reakció során. Az egyik az oxigén molekulák felszabadítjuk, így H20 (víz!) Mögött. A szabad oxigén molekulák, amit lát bugyogott a felszínre. Nem tudomány félelmetes? De most, térjünk be a sok lenyűgöző alkalmazásokat hidrogén-peroxid az otthoni!

Gyógyászati ​​célra

A hidrogén-peroxid talán legjobban ismert a gyógyászati ​​célra; ez végül is miért hajlamos értékesíteni a gyógyászati ​​rész a boltban. Íme néhány közismert gyógyszer felhasználási hidrogén-peroxid, valamint egy pár, akkor valószínűleg nincsenek tisztában!

Tisztítható és fertőtleníthető kisebb sebek

Ez az egyik a legnyilvánvalóbb felhasználása. Ha a hidrogén-peroxid a haza, ez lehet az oka. A 3% -os oldat lehet kapni a gyógyszertárban közvetlenül alkalmazhatók a kisebb sebek tisztításához az elhalt szöveteket. Meg lehet állítani kisebb vérzés, és segíthet tisztázni fertőzések vagy a fertőzések megelőzésére állítsanak be. Általában ajánlatos csak akkor kell alkalmazni a hidrogén-peroxid egyszer, mert csinálom túl sokszor is gátolja baktériumok, amelyek segítenek gyógyulás elősegítésére.

Megszabadulni a pattanások és kelések

Amíg rajta, ha fertőzött akne, akkor lehet, hogy gyorsítsák fel a gyógyulási folyamat alkalmazásával egy kis hidrogén-peroxid a fertőzött területeket. Úgy fog működni ugyanúgy, ahogy ez a sebek, segítve, hogy megöli a baktériumokat nem kívánt, és megtisztítani a területet. Csakúgy, mint a sebek, akkor nem akarja túlzásba ezt! Csak alkalmazni meg egyszer. Ha alkalmazza túl sokszor, akkor megöli a jó baktériumokat is.

Gyógymód fekély, seb

Ha fekély, seb a szájban, akkor lehet, hogy őket, hogy menjen el gyorsabban swishing néhány hidrogén-peroxid a szájában. Kombinálni vízzel úgy, hogy ne okozzon irritációt vagy hólyagosodás a szájban (túl magas a hidrogén-peroxid koncentrációja megteheti ezt nagy mennyiségben). Suhog körül egy fél perc múlva, majd köpje ki, majd öblítsük le tiszta vízzel.

Kitöröl rossz lehelet

Nem tud megszabadulni a rossz lehelet által fogmosás? Egy nagyszerű alternatívája szájvíz rossz lehelet hidrogén-peroxid. Mivel a hidrogén-peroxid megöli egészségtelen szervezetek a szájába okozó rossz lehelet, minden úgy van, fél perc swishing hogy rossz lehelet, hogy menjen el. Lehet, hogy meglepett, mennyire hatékony ez. Sőt, ha minden van kisebb rossz lehelet, ha egy darabig, csak csapkodta hidrogén-peroxiddal hetente egyszer jelentheti akkor jó, hogy megy a többi hét. Csak győződjön meg róla, hogy így nem lehet használni, mert akkor megöli a jó baktériumok a szájban is.

Küzdelem lábgomba

Lábgombásodás nem szórakoztató! Ha fáradt is, hogy a viszketés, előfordulhat, hogy a hidrogén-peroxid egy hasznos ellenszer, köszönhetően gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik. Ez nagyrészt az anekdotikus használni, de sokan azt állítják, hogy sikeresen gyógyítható láb gombás fertőzések csak alkalmazásával álló keveréket egyenlő részre víz és a hidrogén-peroxid. Bár én még soha nem próbáltam ezt, azt kérte, hogy az én zuhanyzó cipőt, hogy megszabaduljon a gomba a zuhany cipő. Ennek során rutinszerűen úgy tűnik, hogy csökkentsék a több alkalommal, ahol a végén kapok a lábam. Ez elég jól működik, mint egy megelőző intézkedés.

Megfázás kezelése

Nincs gyógymód a megfázás, és a hidrogén-peroxid sem kivétel a szabály alól. De vannak dolgok, amit tehetünk, hogy kezelje a megfázás, és sokan számolnak be, hogy az egyik nagy módszer, hogy egy pár csepp hidrogén-peroxid a füle. Ez segíthet, hogy törölje el a fertőzést vagy elzáródást a fülébe.

Megszabadulni a fülgyulladás

Ha már itt tartunk, akkor is használhatja a hidrogén-peroxid csepp a fülbe, hogy a fülgyulladás. Csak tudni, hogy orvosi ellátásra lehet szüksége; akkor nem lehet gyógyítani minden fülgyulladás a saját, és ők is súlyos. Tehát ne hagyd, hogy ez megáll ön-ból, hogy orvoshoz!

Menjenek ki a fülzsír

Fülzsír nem fertőzés, de ez minden bizonnyal megőrjíthet ha blokk fel füléhez annyira Nehezen hallja! Ahogyan akkor a hidrogén-peroxid esik, hogy megszabaduljon a fertőzések a füle, akkor is használni, hogy törölje a felesleges viasz. Próbáljon meg hozzáadni egy pár csepp olívaolajat, majd követi majd pár csepp hidrogén-peroxid.Tartsa a fejét döntött körülbelül egy percig, majd billentse vissza a másik irányba, és hagyja, hogy a keverék kifolyni. Ön is szeretné, hogy finoman öblítse füléhez ki meleg vízzel.

Foglalkozzunk az arcüregi fertőzés

Lennék óvatos ez (valójában, én személy szerint nem próbálja meg), de sokan jelentést siker mellékhatások nélkül. Keverjük össze 3% -os hidrogén-peroxid azonos mennyiségű vízzel, hogy híg, majd tedd egy orrspray konténer. Spray be az orrát, majd fújja vissza ki egy pillanat múlva. Ez elméletileg megöli a sinus fertőzés.

Küzdeni a fogam

Van egy szörnyű fogfájás, és nem azt, hogy a fogorvos most? Próbálja valamilyen hidrogén-peroxid a szájában vízzel keverve, és tartsa ott néhány percig. A legtöbb ember, aki használja ezt a módszert javasoljuk, hogy tartsa tíz percig, ha lehet. Ez állítólag enyhíti a jelentős mennyiségű fájdalmat. Vannak, akik még ezt naponta többször, de azt a figyelmet arra, hogy elkerüljék a túlzott, mert nem akarja megölni a jó baktériumok a szájban.

Vegyünk egy méregtelenítő fürdő

Ha szeretnénk, hogy a fürdővízzel méregtelenítő lendületet, próbálja ki két liter peroxid a fürdővízben. Áztassa a fürdő egy fél órát. Ez lehet egy jó ötlet, ha beteg, és szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy jelennek meg a kád valójában tiszta kórokozók.

Kezelésére gombafertőzés

Ha a douching mint módszer kezelésére gombás fertőzése, vegyen fel egy pár capfuls hidrogén-peroxid a mix. Előfordulhat, hogy ez vezérli, sőt gyógyítja a gombás fertőzése.

Toalett felhasználása

A hidrogén-peroxid számos felhasználási Toalett, és nagy a kínálat, hogy kéznél a fürdőszobában. Néhány ilyen felhasználások átfedést gyógyászati ​​célra, hiszen mind az egészség és a szépség hatása.

Fehéríti a fogakat

Emlékezz korábban, amikor azt mondta, hogy használja a hidrogén-peroxid, mint hatékony szájvíz, hogy megszabaduljon a rossz lehelet? Ez a másik fő előnye szájvíz is, ami fogfehérítés! Ne felejtsük el, peroxid cselekmények fehérítőszerként. Ez azt jelenti, hogy swishing körbe a szájban segít fehéríteni a fogakat is. Azt vettem észre, azonnali eredményeket ezzel. Ha a fogak már egy kicsit sárga, és én kiver mindössze fél percre, majd köpni, a fogai lényegesen könnyebb jobb utána. Ehhez a heti rutin, és akkor tartsa a mosoly látszó fényes.

Készíts egy fogkrém

Ha nem egy rajongó a fogkrémet, hogy jön egy cső, és mindenféle kétes mesterséges összetevőket, akkor lehet, hogy a saját fogkrém otthon. Megteheti ezt használja szódabikarbóna önmagában, ha úgy tetszik, vagy ha teheti, hogy még hatékonyabbá keverésével szódabikarbóna hidrogén-peroxid. Ez remekül működik egy csipet, ha egyszerűen elfelejtette, hogy a fogkrémet a bolt listát, mielőtt elindult a szupermarketben.

Használd, mint egy dezodor

Úgy látszik, ez a cucc remekül működik, mint egy dezodor, ha keverni 1: 2 arányban fürdőszerrel, minden dolog. Ön célja, hogy hagyja, hogy az egy fél órát, majd öblítsük le. Gondolom, hogy ez lenne inkább kellemetlen körülbelül 30 percig, mert fürdőszerrel őszintén szólva elég ragadós. Ez jól működik egy csipet bár ha elfelejtettem vásárolni dezodor, és csak kell, hogy készen, mielőtt fejét valahol az este.

Tisztítsa meg a kontaktlencse

Kontaktlencse fokozatosan felhalmozódnak a felhalmozódó fehérjék idővel. Ennek egyik módja lehet megszabadulni, hogy a lerakódás, hogy egy kereskedelmi lencse tisztító-vagy csak megy a hidrogén-peroxiddal! Hidrogén-peroxid a hatóanyagot sok lencsetisztítókat, ahogy van. Ez lesz a munkát gyorsan, egyszerűen és olcsón.

Fehéríti a körmöket

Ha azt szeretnénk, hogy fehéríti a körmöket, akkor csináld ugyanúgy akkor fehéríti a fogakat és a szőr-hidrogén-peroxiddal. Csak áztassa néhány hidrogén-peroxid egy vattát és nyomkodja rá a köröm. Ez enyhíthetik azokat, így a szebb megjelenést.

Takard el a gyökereket

Vannak a gyökerek a fehérített szőke haj kezdik sötét, természetes színű, míg a nőnek?Dab néhány hidrogén-peroxid és hagyjuk állni kb fél órát, majd mossa ki. Ez elég gyakran, hogy elrejtse a gyökér (gondoljunk Margaret Houlihan M * A * S * H ​​*, aki mindig megpróbálja elrejteni azt a tényt, hogy ő nem volt természetes szőke volt, és valójában a hidrogén-peroxid "tudott d rejtette az orvosi ellátás, hogy fedezze fel a gyökereit).

... Vagy fokozatosan világosítani a hajat

Amely a gyökerek a gyors és piszkos módon nem az egyetlen használati hidrogén-peroxid a hajad. Ön is használja azt, hogy könnyítsen a haj idővel fokozatosan.Keverjünk össze egyenlő arányban a hidrogén-peroxid és a víz, és add hozzá a flakon.Spray a megoldás a hajad, majd a fésű segítségével osztja meg. Várd meg, amíg megszárad, és ennyi. Csak ezt rutinszerűen, és a haj fokozatosan mutatják szőke kiemeli.A szép dolog az, hogy ez nem túl kemény, és ez is adja az irányítást felette, hogy könnyű akarsz menni, mert akkor csak csináld egy kicsit egy időben (ha valaha is használt V-In lightener, ez lényegében ugyanúgy működik az azonos hatóanyagot és kevés citromlevet).

Fertőtlenítse a fogkefék

És most újra ez egy jó ötlet, hogy önts hidrogén-peroxid át a fogkefét. Ez segíthet ölni staphylococcus és más baktériumok, amely csökkenti annak esélyét, hogy bekerülni (vagy kapok vissza) a szájban.

Lágyítása bőrkeményedés és tyúkszem

Van bőrkeményedés és tyúkszem a láb? Akkor enyhítheti őket áztatás lábad a hidrogén-peroxid és víz.

Felhasználási tisztítása a ház körül

Hidrogén-peroxid fertőtlenítő nem csak hasznos a sebek vagy a szájban; ez is nagyon hasznos kezelésére felületek a ház körül. Ez segít megelőzni a betegség vagy tartsa betegség terjedését. Azt is kap felületet keres csillogó és tiszta!

Fertőtlenítse a munkalapok

A fürdőszoba, konyha, és sehol máshol a házban, akkor gyorsan és egyszerűen fertőtleníteni a munkalapok a hidrogén-peroxid. Keverjük össze vízzel (egyenlő arányban, mint mindig) egy spray palackot, és alkalmazza azt közvetlenül a felületre van szükség, hogy törölje le. Akkor csak kap egy szivacs, és törölje le őket, és akkor jó menni.

Fehéríti a habarcs

Nincs rosszabb, mint habarcs, amely már elkezdődött, hogy azon a kopott megjelenés gyűjtése portól és egyéb szennyeződésektől, és minden mást, hogy jön. Fehéríti a habarcs, első, győződjön meg róla, hogy száraz, majd spray-peroxidot közvetlenül rá.Sétálj el, és valami mást egy pár órát, és utána gyere vissza a fogkefével és szappanos vízzel. Scrub erőteljesen, majd szárítsa le. Meg kell nézni a fehér és a tiszta és új!

Tisztítsa meg a tükrök

Utálod a csíkok, hogy a kereskedelmi tisztítószereket hagyja a tükröket? Szerint egy csomó ember, aki használja a hidrogén-peroxid tisztító körül otthon, a hidrogén-peroxid remek no-széria tisztítószer a tükrök. Tudod csak fújja be, majd törölje le a kéztörlő. Ez lesz megszabadulni minden fürdőszobában baktériumok tettek haza az üvegen is.

Mossuk ki a WC-csésze

Fertőtlenítésére a WC-csésze, öntsünk egy fél csésze hidrogén-peroxid. Hagyja állni benne húsz percig. Aztán gyere vissza, és dörzsölje ki a tálat a WC-kefe, mint máskor, és flush. Amíg rajta, kioltja a vécécsésze ecsetet hidrogén-peroxid. Ez fertőtlenítse a kefét, és tartsa tiszta és egészségügyi.

Tisztítsa meg a csempe

Csempe, mint a habarcs olyan gyakran használják, hogy lezárjuk őket, nem lesz elég csúnya elég gyors, ha felhalmozódnak a foltokat és szappan habzik. Hidrogén-peroxid segít megölni penész és ragyogóvá csempe, emiatt kiváló csempe tisztító. Ahhoz, hogy használni, csak keverjük össze a pépet a liszttel. Alkalmazza azt a csempe közvetlenül, majd fedjük le fóliával. Hagyjuk állni egy éjszakán át, majd jöjjön vissza másnap reggel, és öblítse le csempe, amíg azok tiszták. Úgy legyen fényes, csillogó és csillogó, mint az új!

Ölj penész

Bárhol úgy találja, penész a házban, akkor lehet alkalmazni, hidrogén-peroxidot közvetlenül a helyszínen, majd törölje tisztára. A hidrogén-peroxid ellen hatékony számos különböző típusú penész, és segíthet a tiszta és méregteleníteni a legkülönbözőbb felületeken.

Használja a konyhában

Míg a hidrogén-peroxid nagy tisztítására egész otthon, akkor különösen hasznos a konyhában, ahol számos speciális alkalmazások! Olvasson tovább, hogy felfedezzék őket.

Tiszta a vágódeszka

A vágódeszka egy olyan hely, ahol a baktériumok könnyen összejön, különösen akkor, ha azt, hogy vágja húst. Öblítsük le a vágódeszkát Használat után, majd permetezze le peroxid. Ez lesz vigyázni ezeket a baktériumokat, mielőtt más élelmiszereket készítenek, vagy megtalálják az utat a konyhai.

Add, hogy a mosogatógép

Szeretné, hogy a mosogatógép, hogy jobb munkát? Próbálja meg hozzáadni egy pár uncia hidrogén-peroxid a mosogatószer. Ha már itt tartunk, akkor is hozzá egy kicsit, hogy a szokásos étel és szappan, hogy nekik egy lökést. Ők nem egy még jobb munkát megöli a baktériumokat.

Megszabadulni a makacs rászáradt ételmaradékok

Esetleg a rászáradt ételmaradékok a fazekak és serpenyők, hogy vannak olyan szívós idő kitakarítani? Keverjük össze szódabikarbóna, hidrogén-peroxiddal, így alkotnak egy paszta, majd dörzsölje, hogy rá a piszkos edényt a problémás helyen. Hagyd néhány percig, és utána gyere vissza, és dörzsölje el meleg vízzel. A szódabikarbóna viselkedik, mint egy koptató, míg a hidrogén-peroxid segít szakítani a részecskéket. A foltot emelje le viszonylag könnyen.

Fertőtlenítse mosókendő és szivacsok

Dishrags és szivacsok felvenni egy csomó baktériumok közben használja őket. És akkor, ha csak hagyjuk őket ülni, e baktériumok tényleg szaporodnak. Áztassuk a dishrags és szivacsok a hidrogén-peroxid, vagy akár csak fújja be, miközben ők ülnek a mosogató, és nézni őket felhabzá. Van egy csomó baktériumok ölni! Ennek során nem csak segít, hogy biztonságban legyen, de ez is meghosszabbítja az élettartamot a szivacs előtt ki kell cserélni őket. Ön is tud menni egy kicsit hosszabb mosások közötti a dishrags.

Tisztítsa meg a gyümölcsöt és zöldséget, és tartsa őket a friss

Számos különböző módon lehet használni a hidrogén-peroxid, hogy tisztítsa meg gyümölcsöket és zöldségeket, és segít nekik friss marad. Kap egy spray palackot, és adjunk hozzá néhány élelmiszeripari minőségű hidrogén-peroxid. Spray őket, hagyjuk állni egy pár percig, majd öblítsük le a hidrogén-peroxid és hagyja őket megszáradni.Akkor majd töltse másik flakon, ecet és fújjuk a gyümölcsöket és zöldségeket azzal. A két nagy munka méregtelenítő étel. Kívánja tartani a gyümölcsöt és zöldséget, így tovább tart? Öntsünk egy mosogató tele hideg vízzel, majd adjunk hozzá egy negyed csésze élelmiszer minőségű peroxid. Áztassuk a zöldségeket körülbelül 20 percig. Öblítsük le őket, és hagyja őket megszáradni. Ez lesz megszabadulni a vegyi anyagokat, melyek már használják a növekvő folyamat, és azt is megőrzi frissességét.

Tartsa a saláta friss

Saláták finom és nagyon jó neked, de inkább rosszra szinte egyik napról a másikra.Ahhoz, hogy a saláta friss egy kicsit hosszabb, össze egy fél csésze vizet egy evőkanál hidrogén-peroxid (győződjön meg róla, hogy használja az élelmiszer-minőségű, ismét), majd spray ezt a keveréket a salátát. Mint látható, ezt a keveréket nagyon felhígított. Ez nagyon fontos (a megjegyzés, később).

Tisztítsa meg a hűtő

Szeretné, hogy a kellemetlen szagokat ki a hűtő és fertőtleníteni mindent? Töröld meg polcok le a hidrogén-peroxid. Ez lesz megszabadulni csúnya élelmiszer foltok és elpusztítja a baktériumokat. Elő kell segíteni, hogy semlegesíti a szagokat is. Foglalkozni a többi, csak hozzá egy doboz szódabikarbóna.

Egyéb felhasználása

Íme néhány módon lehet használni a hidrogén-peroxid a mosodában és más területeken a ház.

Tisztítsa meg a szőnyegek

Van néhány kemény foltok a vagy szőnyegre? Spray hidrogén-peroxid, hogy megszabaduljunk e csúnya élelmiszer-és sár foltok. Légy biztos benne, hogy erre csak a világos színű szövet, mégis! Ha nem próbálja meg a sötét színű szőnyeg vagy takaró, akkor a végén fehérítés, és hozzon létre egy új csúnya folt helyett! Érdemes lehet csinálni egy tesztet először egy helyre, ahol senki sem fog látni (benne egy szekrényben, vagy tétel alatt a bútorok, például). Ha világos vagy fehér színű szőnyeg, a hidrogén-peroxid nem lehet gond.

Tisztítsa meg a gyerekek játékok

Gyermekek, különösen a kisgyermekek, általában kap köpni az egész a játékok-szar. Ez nem csak egy probléma az Ön és a többi gyerek, de ez egészségtelen számukra is.Használja a hidrogén-peroxid, hogy alkalmanként törölje le játékok, játék dobozok, és játszótér. Ez egy biztonságosabb tisztítószer használata körül kisgyermekek, mint sok kereskedelmi tisztítószereket, mert ez nem okoz tüdő irritációt.

Cserélje ki a fehérítő a mosodában

Ha keres egy alternatív kereskedelmi fehérítő a fehérek, akkor próbálja meg a hidrogén-peroxid a mosás. Áztassuk szövetek körül fél órát, és képesnek kell lennie arra, hogy húzza a sárguló ki a fehérek egy friss, tiszta megjelenés. Csak győződjön meg róla, hogy tartsa a dolgokat távol a többi ruhát, így nem fehéríthető őket véletlenül.

Világosabbá abrosz és függönyök

Amíg rajta, van valami fehér függöny vagy terítő váltak kissé megsárgult, vagy festett idővel? Törölje le a megsárgult területeknek hidrogén-peroxiddal. Felváltva, csak dobd a mosás a többi a fehéreket.

Mosson zuhanyfüggöny

Ne feledkezzünk meg a zuhanyfüggöny! Ezek szeretnek felvenni penész és szappanmaradékokat mintha egy extrém sport. Harcot a hidrogén-peroxid alkalmazásával. Ha van egy zuhanyfüggöny ami megy a mosógép, csináld. Egyébként meg tudod csinálni kézzel.

Az erősebb foltokat ruházat

Bizonyos típusú foltok elég trükkös, hogy megszabaduljon, különösen szerves foltokat, mint a vér. Izzasztó foltok képződnek a hónalj ingek is problematikus lehet. Hidrogén-peroxid nagyszerű foglalkozik ezekkel a bosszantó foltokat. Keverjük össze a két rész hidrogén-peroxid egy rész mosószert, majd azt közvetlenül a foltok próbál eltávolítani.Mint már jeleztük, csak akkor lehet használni ezt a technikát világos vagy fehér színű ruhát! Ne használja sötét vagy mintás ruhát, vagy akkor fehéríteni a ruhákat.

Megszabadulni a szagokat a ruházatot

Vannak néhány ruhát dohos szagú? Lehet megszabadulni ezeket a szagokat mosással ruhád keverékében hidrogén-peroxid és a fehér ecetet. Ez lesz a nem kívánt szagok ki a ruhát gyors. Csak ezt a világos színű ruhát!

Fertőtleníthető gyermekek lunchboxes

Ha a gyerekek veszik ebédet az iskolába egy lunchbox, tudja, hogy a bruttó azok lunchboxes kaphat idővel. Ez könnyen vezethet az építmény ételmaradékok ezekben a dobozokban, mert nem mossa őket minden alkalommal. Egyszer egy darabig, spray néhány hidrogén-peroxid belül. Hagyd pár percig, majd öblítse le és törölje le. Ez fertőtleníti a dobozt, és segít megőrizni a gyerek egészséges.

Fertőtlenítse a belsejében egy hűtő

Hűtők ugyanazok a problémák, mint lunchboxes. Ezek hajlamosak felhalmozódni az ételmaradékok és menj elhanyagolt. Akkor törölje le a hűtő belsejében ugyanúgy lehet egy gyermek lunchbox. Ez segít megőrizni a hűtő egészségügyi.

Fertőtleníthető újrahasznosítható zacskó

Használnak egy újrafelhasználható bevásárlótáska érdekében, hogy megvédje a környezetet? Ez egy nagyszerű módja annak, hogy visszafogják a környezeti szennyeződéseket, de meg kell, hogy tegyen lépéseket, hogy időnként az egészségünk megóvása érdekében is. És most újra, akkor szeretne majd kapcsolja be a táskát kifordítva, és spray néhány hidrogén-peroxid oldattal a szövet. Ez fertőtlenítse a zsák és megszabadulni minden elhúzódó étel szagokat.

Tiszta a párátlanító (vagy párásító)

Légszárítók és párásítók egyaránt hajlamosak felhalmozódni penész építmény. Ha hagyjuk, hogy ez az ellenőrzés, akkor lesz egy egészségügyi problémája gyors. És most újra futtassa a hidrogén-peroxid és a víz oldatot a készülék, hogy megöli a penész belsejében. Így akkor is feldolgozza a tiszta levegő.

Boost növényi növekedést

Egy hűvös tudományos tény H202 amit elfelejtettem megemlíteni korábban az a tény, hogy megtalálható az esővíz természetes. Miért? Közben felhőszakadás van az ózon a légkör (O3). Időnként, a csökkenő H20 (víz) felveszi egy extra oxigénatom ebből ózon.Ez átalakítja a H202. Kiderült, hogy ez az egyik oka annak, hogy az esővíz elősegíti a növények gyorsabban nőnek!

Élvezheti a növény magot hidrogén-peroxid szimulálására esővíz. Ez lesz megszabadulni a gombaspórák és a sebesség, amellyel a magvak. Az 1 uncia peroxid minden 2 csésze vizet, és így az egynapos áztatás. Továbbá, ha a növények már növekvő egy ideig, akkor fokozza az egészségügyi Gyökérrendszerük alkalmanként permetezést keverékével hidrogén-peroxid és a víz. Csak használja az 1-peroxid 32 rész víz. Mi a jó használni ezt a praktikus vegyület!

Ölj atkák

Atkák a fájdalom, ahol megtalálja őket. Bárhol is csinálni, spray néhány hidrogén-peroxid. Ez egy biztonságos módja, hogy megöli az atkák, amelyek nem szennyezhetik otthoni vagy szabadtéri környezetben.

Távolítsuk el alga az akváriumban

Esetleg algákkal az oldalán a akvárium? Egy biztonságos és hatékony módja annak, hogy ölni anélkül, hogy károsítaná az akvárium lakói, hogy használja a hidrogén-peroxid. Ezt meg kell tenni a nagy gonddal! Wan használni mintegy 60 ml 3% -os hidrogén-peroxid egy 250 literes (ez 66 gallon) tartály víz. Hozzáadás cseppentővel vagy fecskendőben lassan során körülbelül öt percig. Alkalmazza közvetlenül a csomó alga, ha tudsz. Miután a H202 landol az algák és reagál vele, megöli, akkor híg gyorsan átalakul H20 plusz szabad oxigént.

Légy tudatában annak, hogy néhány akvárium növények nem tudja kezelni ezt is. És ha hozzá túl sok, akkor oxidálódik (és megölni) az akvárium lakói, köztük a halak, csigák, rákok és a békák. Mint egy érdekes anekdota, az emberek már hozzá árpa szívószálak saját akváriumok elég hosszú ideig ölni algák. Úgy véljük, hogy ez azért működik, mert az árpa lassan szabadul fel a hidrogén-peroxid kis mennyiségben.

Add oxigént egy zsák szállításakor hal

Te szállító halat egy zsákban? Tudod, hogy ezt a folyamatot biztonságosabbá és kényelmesebbé a halak hozzáadásával H202 a zsákok. Ne használja a folyékony hidrogén-peroxid ajánlott a többi alkalmazás ebben a cikkben. Ehelyett megy a kis fehér tabletta, amely feloldja a szabályozott felszabadulását oxigént. Vegye figyelembe, hogy ha van egy ziháló hal, akkor néha menteni azt egy ötszörös adag folyékony hidrogén-peroxid. Ez az intézkedés a végső, de az oxigén lökést néha elég.

Sebek kezelésére állatokban

Ahogyan a hidrogén-peroxid kezelésére alkalmazható emberi sebek, akkor is használni, sebek kezelésére a háziállatok. Akár hiszed, akár nem, ez magában foglalja a halak csak nem nagyon kicsik. Ha keltésére azt gondosan, akkor távolítsa el az elhalt hús és segít, hogy megöli a baktériumokat. Balance ez azzal a kockázattal jár, hangsúlyozva a halak, bár; ha hangsúlyozzák a halakat túl sok, akkor lehet, hogy nem éri meg, és van, hogy kap vissza a vízbe gyors.

Hánytatni, hogy mentse az életét egy kisállat

Ha az állat lenyeli valami mérgező, akkor lehet, hogy mentse az életét, hánytatás, a támogatás 3% -os hidrogén-peroxid. Ez jól működik a kutyák, macskák, sertések, és görények. Ez nem nem működik rágcsálók, lovak, nyulak, madarak, vagy kérődzők.Kezdje azáltal kedvence egy kis étkezés; ez valószínűbbé teszi az állat hányni. Ha nem eszik meg, csak ki kell menni a következő lépésre. A hidrogén-peroxid az alábbiak szerint: 1 milliméter per font súly (egy kis pára, mint egy görény, fél teáskanál rendszerint elegendő). Használjon fecskendőt vagy pulyka Baster spriccel be a hátsó az állat szájába. Hányás kell következnek belsejében 15 perc alatt. Meg lehet próbálni eztegy több időt, ha ez nem sikerül az első alkalommal. Ha ez nem sikerül újra, itt az ideje, hogy hívja az állatorvost.

És végül van egy vita…hallani fogsz erről is!

Azt mondják egyesek (szakértők)...egy dolog, amit meg nem csinálni hidrogén-peroxid

A hidrogén-peroxid remekül működik helyileg és néhány más módon kezelni az egészségügyi problémákat, de egy dolog, amit meg kell fogadni, ne nyelje azt le "higítatlanul" (3%). Vannak alternatív egészségügyi szakemberek, akik ajánljuk a hidrogén-peroxid mindenféle feltételek-mindent képezik az influenza, hogy a rák. Az alap hpotézis az, hogy fogyasztásával a hidrogén-peroxid naponta, akkor létre oxigéndús környezetben, ahol a kórokozók nem tud fennmaradni. A tested termel minden folyamatában hidrogén-peroxid a saját természetes részeként a immunválaszt. Tehát a gondolkodás megy, "Ha ez működik, akkor miért nem adunk betegség esetén többet?"

Az ellenzők szerint: Az immunrendszer hidrogén-peroxidot termel, igen, de ez nem így oly módon, hogy a hidrogén-peroxid nem károsítja más sejtek. Ez belsejében egy rekesz úgynevezett fagoszóma. Ha felszív a hidrogén-peroxid, ez ingyenes, és ezért  bármilyen szövet a szervezetben oxidatív stressz általa? 

Ez itt a vita tárgya. Az egyik oldalon aggódó ilyesztgető elmélet (a gyógyszergyártók által helyeselve) a másik oldalon bizonyított gyakorlat, melynek elterjedését "tűzzel vassal" akadályozzák! Miért!!

A lényeg: a hidrogén-peroxid elképesztő!

Annak ellenére, hogy az orvosok nem ajálják a hidrogén-peroxid orálisan kezelésére csak ellenőrzött egészségügyi feltételek, ez szerkezet nagy kezelésére kisebb sebek, fülgyulladás, megfázás, sinus fertőzések, fogfájást, gombás fertőzések, és így tovább. Felhasználása a szépség és a higiénia kiterjedt, és ez egy csodálatos tisztító és fertőtlenítő szer használata a ház körül, különösen a konyhában. A hidrogén-peroxid olyan csodálatos is lehet használni, hogy mentse a kisállat életét egy szűk helyen. 

* * * * * * * * 

Logikus gondolkodással az ellenérvek a belső használathoz egy szakkönyvben:

Ha végig gondoljuk, hogy a fenti esetekben hány alkalommal, és mennyire változatosan hatol be a testünkbe a kívülről gondosan adagolt H2O2 (Hidrogén peroxid) akkor logikus, hogy óvatosan érdemes megtapasztalni a belsőleges hatását. Ezt komoly tudósok már meg is tették! Ez a kutatás már évtizedekkel ezelőtt elkezdődött, pozitív eredménnyel! Egy új gyógyhatású világ tárul elénk, (ha betartjuk a szabályokat) minden kockázat nélkül. Egyetlen kockázat (ha van), hogy minden alkalmazása olcsó, eredményes és ebből nem lehet profitot termelni! 

Egyéb fontos részletek a belső felhasználásról

egy könyveben!!

És.. Antal Vali szerint

Kedves Mindenki,

szerencsére én ennél a cikknél hamarabb olvastam éppen az ellenkezőjét annak, mint amit itt állítanak a belsőleges használatról (a könyv). Vagy én értek félre valamit, vagy valaki téved, vagy... Van valakinek ötlete?

Találtam nemrég az interneten egy könyvet és néhány cikket a hidrogén-peroxid sokoldalú gyógyító hatásáról, én inkább annak hiszek.

10 nap hidrogén-peroxid kúra után (belsőleg, szigorúan az ajánlott adagolásban és hígításban!) a jobb csuklómon éktelenkedő, kb 3x3 cm-re nőtt nagy göb elkezdett visszahúzódni, már alig látszik. Az arcüregem tisztulni kezdett a korábbi gyulladások maradványaitól, valami képtelen mennyiségben, teljesen egészséges(nek látszó) időszakomban. Nyilván lesz még több ilyen tapasztalatom is, most csak példát szerettem volna hozni, saját tapasztalatról. Idéznék egy cikkből, ez volt az, ahol először találkoztam a hidrogén-peroxid nevével, mint gyógyulást segítő szerrel:

"a hidrogénperoxid az a szer, mellyel csaknem minden betegség esetében sikerrel alkalmazható és nem minősül gyógyszernek, ráadásul minimum 200 éves kutatás áll mögötte, de sajnálatos módon az orvosok zöme, természetesen nem véletlenül nem jut hozzá a kutatások eredményeihez, hiszen ezen kutatási eredmények nagy része csak egy kis zárt körben terjesztett szaklapokban kerül nyilvánosságra. Dr. Malahov, Dr. W. Duglas, Dr. Neumivákin professzor nyomán a hidrogénperoxid, mint nascens oxigénre bomló, erősantioxidáns, mely nem csak a sejtek funkcióját képes visszaállítani, hanem eltávolít a sejtből minden nem odavaló anyagot.

„Mivel a hidrogénperoxid megsemmisít mindennemű patogén mikroflórát, így alkalmazható különböző vírusos fertőzésekesetében, gombás megbetegedéseknél, gennyes fertőzéskor, belekbaktériumfertőződésénél …” „

Neumivakin a hidrogénperoxidról írt tanulmányában nyomatékot ad annak az álláspontjának, miszerint a hidrogénperoxid a szervezetben végbemenő mindennemű rendellenes anyagcsere – folyamatainak a visszarendezője, függetlenül attól, hogy milyen eredetű a betegség: szív és ér, légúti, ideg, endokrin vagy egyéb rendszeri. A különbség csak a kezelés módjában rejlik.

”a rákos betegségek sikeres kezelése hidrogénperoxiddal azzal magyarázható, hogy a rákos sejt csak oxigénhiányos közegben képes létezni.”

„A hidrogénperoxid úgyszintén hatásos olyan immunhiányos betegségeknél, mint a vörös lupus, bármilyen allergiás megnyílvánulás az izületek tokjára, az izületek körüli szövetekre terjedő idült gyulladás (reumatoid arthritis), (...)" /Forrás:http://atjaro-penta.blog.hu/2010/11/09/alternativ_es_olcso_gyogymodok_mindenfele /

Nagyon remélem, hogy kiderül, hol van a fenti cikkben a turpisság, vagy a félreértés, egyáltalán van-e benne félreértés. Van még valaki, aki jártas ebben a témában?

Fontos

Szavazás

Egészségünket a gondolkodásunk hogyan befolyásolja?
A pénz a legfontosabb
A szeretet a legfontosabb.
A reményünk a legfontosabb.
A hitünk a legfontosabb.
Asztali nézet