Az élet minőségével foglalkozunk! "Tanuld magad egészségesre!" „A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt." (Thomas Edison 1847 – 1931 elektrotechnikus, feltaláló USA)... >>> BLOG

MENÜ

Gazdagodj szeretettel most! (egy másik módszer)

Ha az előző módszer nem volt minden elemében szinpatikus, akkor itt van egy másik hasonló. Persze ez is azokra az elemekre épül. Próbáld Ki.

Pénzteremtő gyakorlatok:

1. Érintsd meg a fejed, és mondd ki hangosan: "Szeretem és elfogadom magamat, milliomos agyam van"! Mondhatsz milliomos elmét, vagy hasonlót is. Nekem a milliomos agy jobban tetszik. Beleírtam a telefonnaptáramba egy memót, és minden nap reggelére ütemeztem. Így még a telefonom is figyelmeztet rá, hogy milliomos agyam van, minden nap így kezdődik, és minden napi teendő megnézésekor ez az első, amit látok. Köszönet érte T. Harv Eker-nek, aki ezt a csodás könyvet és hanganyagot készítette a gazdaggá válásról, mindenkinek ajánlom!

2. Mondd ki és tudatosítsd rendszeresen:

Figyelem a gondolataimat, és csak azokat tartom meg, amelyek a szeretetből indulnak ki és erősítenek. Minden amit és akit őszintén szeretek azt vonzom magamhoz, így építem az életemet, alakítom a sorsomat.

3. Vedd végig a szokásaidat (minden rendszeres, jellemző tevékenységedet) és gondold át, hogy melyek azok, melyek erősítenek.

4. Rendszeresen tudatosítsd magadban: Én teremtem az életemet. Én vagyok az, aki a saját sikereimért felelős! Minden nap sokszor csináld ezt, ha valóban változni akarsz!

5. Ha pénzt szeretnél, akkor úgy is kell gondolnod minden szinten (tudat alatt, fölött, mellette, és mellette kettővel is): "Szeretem a pénzt, a pénz nagyon fontos az élethez!" Lehet hogy először azt gondolod, ez nem így van. Lásd be, hogy ez generációs nevelési tévedés. Ezt nagyon fontos átérezni ahhoz, hogy pénzed lehessen.

6. Álomkönyv / célfüzet: Legyen álomkönyved. Írd le a legmerészebb álmaidat. Csodálkozni fogsz, mennyire gyorsan fejlődnek az álmaid a merészség tekintetében már egy hét után, pláne néhány hónap alatt! Meg kell tanulnod álmodni az álmokat szeretni és ezekre fókuszálni!

7. Motivációs lista: Miért szeretnél gazdag lenni? Írj le minimum 20 motivációs tényezőt! Ne hagyd abba a felénél! Csináld meg minden héten, én a naptáramban előjegyeztem ezeket a teendőket a telefonomban, így nem felejtem el! Minden nap olvasd el őket.

8. Hálakő: Legyen egy hálaköved. Mindig legyen nálad. Naponta többször fogd a markodba, és szánj rá 10-20 másodpercet, hogy végigveszel pár dolgot, amiért éppen hálás vagy. Saját cselekedeteid, eredményeid, szeretteid, sikererei stb. Éld is át a hálát! Minden napodat ezzel indítsd, így jól fog indulni a napod! Ne add fel.

Ha gödörben vagy, akkor nehezebb átélni a hálát. Próbáld többször akkor! Énekelj! Bolondozz kicsit, vagy találkozz barátokkal. Vagy Tolle módszerével: elfogulatlanul figyeld meg a boldogtalanságodat. Hol érzed pontosan? Mit érzel pontosan? Nagyon csöndben, nyugodtan koncentrálj rá, érezd át. Segíteni fog, de nem tudom elmagyarázni, hogyan. A rendszeres figyelés önmagadra olyan kapukat nyit meg belül, amire igazából nincsenek szavak.

9. Soha ne panaszkodj, ne keress kifogásokat, ne hibáztass másokat, a körülményeket. Ezek a szokások minden sikerben erősen akadályoznak. Ha figyelsz, meg fogod érezni, amit most állítottam. Egyelőre elég, ha elhiszed. Ha azon kapod magad hogy panaszkodsz, kifogásokat keresel, vagy másokat hibáztatsz az elmaradt eredményekért, akkor jelképesen tarts egy pisztolyt a fejedhez, vagy tegyél bármilyen figyelmeztető mozdulatot. Ez segít leszokni róluk, én a zsebeimet szoktam kiforgatni, hogy jelezzem: így nem lesz zsé, Süni:)

Működés

Egyelőre ennyi gyakorlat elég. Ezeket a szokásokat, ha igazán akarsz változni, egy hét alatt teljesen be fogod lakni. Szeresd is meg őket: Ezek tesznek majd sikeressé!

A gyakorlatokhoz megjegyzés: Ne feledd: A gyakorlatok olvasása nem változtatja meg az életedet. Tudatos, rendszeres, (nem rutinszerű, hanem érzésekkel átjárt!) végrehajtásuk viszont garantáltan igen! Mennyi idő alatt? Elvileg nincs időfaktor korlát, attól függ, mennyire vagy elkötelezett, és mennyire sikerült átalakítanod a gondolkozásodat (a tudatalattiba is mélyen beépültek ám a nevelés során felvett szokások, ezeket is át kell alakítani). A tapasztalat azt mutatja, hogy 21 nap a minimum (kihagyás nélkül). Ezután válnak szokásoddá a dolgok. Ha egy napot kihagysz újra kell számolni!!

Szóval igen. Ha most nem vagy gazdag, sikeres, boldog, de az szeretnél lenni, akkor alaposan meg kell változnod, ami bizony munkás dolog. Sebaj, megéri, jó móka lesz. El sem hiszed, milyen csodák fognak közben történni.

Mitől működnek a gyakorlatok?

Mert alapvetően nem vagyunk az anyag foglyai, ellenkezőleg: energiából álló teremtők vagyunk, akár elfogadod, akár nem! Ha igen, akkor ezt addig kell tudatosítani magadban, és olyan változatos formákban, melyek végül elérik az eredményt: Tudatos teremtővé válsz. Ehhez rendkívüli aktivitásra lesz szükséged, minden tőled telhetőt meg kell tenned, de ennél jobban mi is érhetné meg? Bőséget és boldogságot teremteni - mi lenne ennél több?

A gyakorlatok segítségével átprogramozhatod a hozzáállásodat, melyet zömmel gyerekkorodban alakítottál ki magadban. Tehát programozd újra a gondolataidat olyan irányba, ami neked tetszik.

 

A gondolataink a felelősek az eredményeinkért:

  • Minden "eredményünkért" mi vagyunk a felelősek.
  • Gondolataink érzéseket indukálnak bennünk.
  • Érzéseink cselekvésekhez vezetnek.
  • Cselekvéseink okozzák eredményeinket.

Máshogy cselekszem, más lesz az eredmény, ha másként gondolkozom. A szeretetből táplálkozó érzések hosszú távon mindig nyernek! Hála Eckhart Tollénak, aki a Most hatalma c. könyvével (itt is) megtanított rá, hogyan kell a jelen pillanatba beleolvadni, mára már pontosan meg tudom figyelni a legapróbb gondolataimat is. És ha megfigyelem, akkor később alakítani is tudom. Csak azokat a szokásokat hagyom meg, melyek erősítenek.

Ha ez a gyakorlatsor működik (működik ha akarod)
add tovább barátaidnak, rokonaidnak.

Spirituális oldal energiái

Ha érted és imered a szeretet, a hála, a remény, az öröm, a hit, a megelégedettség, a lelkesedés jelentőségét akkor pontosan tudod hogy a fentiek motorja a pozitív hozzáálás, a kivánt események, dolgok elfogadásának, valóságként való megélésének szintje. A szeretett dolgokat magadhoz vonzod!! Minden megvalósulási folyamatot a legnagyobb energia, a szeretet energiája működtet.

 

Persze az sem rossz, ha konkrétan tudunk "RENDELNI" a mindenhatótól, az univerzumtól, a kozmikus erőtől, Istentől, kinek hogyan tetszik. Az a lényeg, hogy csak egy "valami" van, az ember bárhogyan is hívja. Csak egy mindenható van, aki a jó rendelésünket fel tudja venni, és teljesíti ha jól csináljuk. Rendelni akkor lehet ha van KAPCSOLAT, és van technikánk hittel!. A fentieken kívül nem árt ha legalább két kézikönyvünk van, és minden nap gyakorlunk. Az eggyiket szerintem ki fogjátok találni, ez a BIBLIA. Ha belefogsz lehet hogy NEM FOG MENNI azonnal! Hidd el, soktat kell gyakorolni HITTEL! A másik kézikőnyvet itt találod. Írj nekem ha sikerült a rendelésed!

 

Fontos

Szavazás

Egészségünket a gondolkodásunk hogyan befolyásolja?
A pénz a legfontosabb
A szeretet a legfontosabb.
A reményünk a legfontosabb.
A hitünk a legfontosabb.
Asztali nézet