Az élet minőségével foglalkozunk! "Tanuld magad egészségesre!" „A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt." (Thomas Edison 1847 – 1931 elektrotechnikus, feltaláló USA)... >>> BLOG

MENÜ

Élő-vér analitika, és diagnosztika

Élő vércsepp analízis

 Enderlein féle sötétlátóteres véranalízis :Első alkalommal elvégzik az állapotfelmérést, mely során feltárják a problémákat. Megbeszélik a páciens számára legmegfelelőbb kezelési módot, melyet aztán (vérvizsgálattal is) rendszeresen nyomon követünk a további találkozások alkalmával.

A sötét-látóteres ultramikroszkóppal végzett élő vércsepp analízis rendszerint igen mély benyomást gyakorol a páciensekre. Nem véletlenül, hiszen az érintettek saját szemükkel láthatják egy számítógép monitoron a vérük élő, mozgó alkotórészeit és a kimutatható esetleges elváltozásokat.

Ezt követően pedig a terápia hatását egyrészt közérzetükön észlelhetik, másrészt saját szemükkel ellenőrizhetik egy későbbi vércseppanalízis alkalmával. Az élővércsepp-analízis segítségével lehetővé válik egyes betegségekre utaló tendenciák, bizonyos zavarok és elváltozások megfigyelése az „élő vérben”, mielőtt még a konkrét betegség kialakulna.

 

A vércseppanalízis során az élő vércseppet vizsgálják. Nem azt nézik, hogy az egyes elemekből mennyi van a vérben, hanem hogy azok épek-e, életképesek-e, mennyire aktívak, egymáshoz képest hogyan helyezkednek el. Mivel a vér összetétele és alakos elemeinek állapota követi a szervezetben zajló kóros folyamatokat, ezért azokat élő állapotukban vizsgálva még csak nagyon enyhe, vagy akár egyáltalán nem jelentkező tünetek esetén is megállapítható a betegségre való hajlam, vagy hogy a betegség kialakulása megkezdődött. 1200 szoros nagyításban, sokat! Egy tűszúrás az ujbegy hegyén elegendő ahhoz, hogy sok információt megkaphasson a szervezetében aktuálisan zajló folyamatokról.

 A sötétlátóteres élő vércsepp analízis rendszerint igen mély benyomást gyakorol a páciensekre. Nem véletlenül, hiszen az érintettek saját szemükkel láthatják a vérükben kimutatható esetleges elváltozásokat.

Ezt követően pedig a terápia hatását egyrészt közérzetükön észlelhetik, másrészt saját szemükkel ellenőrizhetik egy későbbi vércseppanalízis alkalmával.

 Az élő vércsepp analízis átfogó jellegű vérvizsgálat. Fontos felvilágosítást ad a vér alakos elemeinek minőségéről és működőképességéről. Segítségével lehetővé válik meghatározott betegségekre utaló tendenciák, bizonyos zavarok és elváltozások megfigyelése az „élő vérben”, mielőtt még a konkrét betegség kialakulna.

 

 A vér sötétlátóteres mikroszkóppal történő vizsgálatának erőssége az olyan nehezen diagnosztizálható panaszok okainak felderítése, mint a fáradtság, az energiahiány, a teljesítőképesség csökkenése, a fertőzésekre való hajlam.

 

 

 

 

Bővebben : http://www.wopecs.hu/%C3%A9l%C5%91%20v%C3%A9rcsepp%20anal%C3%ADzi

http://drgalikagnes.hu/enderlein_fele_sotetlatoteres_veranalizis.html

 

*******************************

 Élővér lézeres kezelés Biokvant készülékkel

 

1.A Bioquant lézeres terápiás készülék gyógyításra vagy egészségmegőrzésre használatos!

A Bioquant - lézeres terápiás készülék másodosztályú orvosi eszköz, melyet a törvény szerint vizsgáltak be és ellenőriztek le. Klinikai teszteket végeztünk vele, a készülék gyógyfunkcióval és egyúttal betegségmegelőző és egészségvédő funkcióval is bír.

  • A lézerek között a legjobb optika az orrüreg sugárzására, ami hosszú évek alatt lett kifejlesztve, szabadalmaztatva és levédve.

  • Az általunk tesztelt műszerek közül éppen a BIOquant az, amely az emberi egészségre a leghatékonyabban hat.

  • Az egész világon folytatott klinikai tanulmányok alátámasztják és megerősítik a BIOquant rendkívüli hatékonyságát. Nagyon fontos számunkra az önök egészsége, ezért minden egyes termékünket tesztelünk. Készítményeink további tanulmányozását és tesztelését olyan egészségügyi szakemberek végzik, akik egytől-egyig specialistái az adott szakágnak és aláírásukkal igazolják termékünk  jótékony hatását az emberi egészségre.

  • Azáltal, hogy befolyásoljuk vérünket, egész testünket befolyásoljuk.    

 

Read more: http://www.bioquant.hupont.hu/2/bioquaant-keszulek#ixzz3AoyLhvZI


Read more: http://www.bioquant.hupont.hu/8/gyakran-feltett-kerdesek#ixzz3Aoy010Vk

 http://www.bioquant.hupont.hu/8/gyakran-feltett-kerdesek

 

Egyszerű eszközök:

http://yugcontract.ua/img/products/1715382/1367713.jpg

Fontos

Szavazás

Egészségünket a gondolkodásunk hogyan befolyásolja?
A pénz a legfontosabb
A szeretet a legfontosabb.
A reményünk a legfontosabb.
A hitünk a legfontosabb.
Asztali nézet