Az élet minőségével foglalkozunk! "Tanuld magad egészségesre!" „A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt." (Thomas Edison 1847 – 1931 elektrotechnikus, feltaláló USA)... >>> BLOG

MENÜ

 

 A magnetizált és kombinált kezeléssel javított VÍZ

Miért fontos több vizet inni, különösen kombináltan kezelt „mágnesezett” vizet?

Az emberi szervezet 70%-a víz. Manapság már bizonyított tény, hogy számos betegség kialakulását a nem megfelelő mennyiségű és minőségű víz fogyasztása is befolyásolja. A sejtek falai „kiszáradnak” és lassítják a működéshez szükséges anyagok, a protein és az enzimek áthaladását, de úgyszintén a toxikus anyagokét is.

Így (röviden), a felhalmozódó méreganyagok, valamint az energiaáramlási zavarok miatt, nem tud hatékonyan védekezni, megújulni a szervezetünk, megbetegszünk (sokszor évekig nem is érezzük) és gyorsabban öregszünk.

A jó víz-készítési technológia röviden :

  • A buborékosan "habzó", (csapra szerelhető) szűrőn keresztül engedj ( az igazán jó a kék, vagy kékre színezett) egy nagyszájú üvegbe, vagy demizsonba  csapvizet (5l/fő/nap).
  • Az üvegekre írd rá hogy KÖSZÖNÖM, és SZERETLEK fordított írással.
  • Minden üvegbe tegyél egy kevéske (késhegynyi, vagy kávéskanál a demizsonba) előre feloldott, gyógyszertári szódabikarbónát, ez kicsit lúgosít.
  • Tedd ki a napra, vagy egy órát lámpafényre (só-lámpa).
  • Erősíti a hatást a vidám klasszikus zene egy órán keresztűl .
  • A vizesüvegek alá grafikus és mágneses alátétet tegyél

A vizes palackokat (demizsont) tedd két hangfal közé, és játssz le szeretetzenéket (miközben világítod). Mozartot, és a vidám klasszikusokat és a gospelt javasolom! Lúgosítsd a vizet literenként egy késhegynyi, vagy kávéskanálnyi gyógyszertári szódabikarbónával! Egyszerű, ha naponta egyszer csinálsz TISZTA vizet. Annyi literes palack kell amennyi a család vizszükséglete (3l/fő/nap  felnőtt), vagy demizsonok. Havonta üvegmosóval, tengeri sós, vagy almaecetes oldattal mossd át az üvegeket.

Alapok

Forrás: a hawaii Ho oponopono és Masaru Emoto technikái

"1. „Szeretlek". Amikor a lélek problémákat visszajátszó emlékekkel találkozik - magadban, hangtalanul mondd nekik ezt: „Kedves emlékeim, szeretlek benneteket. Hálás vagyok a lehetőségért, hogy mindannyiótokat - és saját magamat is - fel tudlak szabadítani." Csöndben mondogathatod a „szeretlek" szót, újra és újra. Az emlékek sohasem mennek szabadságra, és nem vonulnak vissza, kivéve, ha te magad küldőd őket „nyugdíjba".

A „szeretlek" akkor is használható, ha nem vagy tudatában a problémáidnak. Mondogathatod akkor is, ha belekezdesz valamibe, pl. telefonálni készülsz, vagy fölveszed a csengő telefon kagylóját, vagy útnak indulás előtt. „Szeressétek ellenségeitek, tegyetek jót haragosaitokkal."

Jézus szavai Lukács evangéliuma szerint (6:27)

2. „Köszönöm." Ez használható a „szeretlek" szó helyett, vagy azzal együtt. Ugyanúgy, mint a „szeretlek" esetében, ezt is folyamatosan mondogathatod magadban.

3. „Kék", napfénnyel kezelt víz. A bőséges vízfogyasztás csodálatosan hatékony problémamegoldó technika, különösen, ha „kék", napfénnyel kezelt vizet iszunk. Fogj egy kék színű, fedeles üvegedényt, amelynek a fedele nem fémből készült! Töltsd meg csapvízzel! Helyezd a kék edényt vagy a napra, vagy egy izzószálas lámpa alá (a fénycső nem jó), legalább egy órára.

A napoztatás után a víz napokig használható marad. Megihatod, főzhetsz vele, zuhanyozás vagy fürdés után leöblítheted vele magadat. A gyümölcsök és zöldségek is meghálálják, ha „kék", napoztatott vízzel mossák meg őket. Hasonlóan a „szeretlek" és a „köszönöm" szavakhoz, a „kék", napfénnyel kezelt víz is kiüríti azokat az emlékeket, amelyek a tudatalatti elmében visszajátsszak a problémákat. Öblítsd ki az emlékeidet!

4. Eper és fekete áfonya. Ezek a gyümölcsök kiürítik az emlékeket. Eheted őket frissen vagy szárítva. Eheted lekvár, zselé vagy akár szirup formájában, vagy fagylaltöntetként is."

 Mágneses alátét hatása

A kombináltan kezelt „mágnesezett” víz élő vizet jelent, a forrásvízhez hasonlót, amely a Föld mágnesességét is tartalmazza, ellentétben a tartályokban, illetve a csövekben álló vízzel, amely így elveszítette mágneses tulajdonságát.

A kombinált mágnes kezelés hatására a megváltozik a víz struktúrája molekuláris szinten is. Változik a sűrűsége, viszkozitása, áthaladó képessége és PH értéke, valamint a felületi feszültsége, ami életfontosságú a metabolikus folyamat, a proteinek és enzimek feloldása során.

A kombinált vízkezelés (az eljárás fent) a mágneskezelést kiegészítő összetett folyamat. Masaru Emoto Japán víztudós munkássága bizonyítja, hogy egy óra szeretet zene, a vizesüvegre helyezett, pozitív, víz-felé fordított feliratok, valamint a vizesüvegek talpa alá helyezett energetizáló ábrák, a mágneses lap magnetizáló hatásával együtt megváltoztathatják, javíthatják az ivóvíz szerkezetét. A kombinált hatás a homeopátia tapasztalataiból ismert, jó (zenei és grafikus) rezgésinformációk elraktározása a kezelt vízben. A zene és a vizuális hatások a kristályképződéssel kimutatható, javító változást eredményeznek.

A kombináltan kezelt „mágneses” víz fokozott hatást fejt ki a vékonybél sejtfalán, és így (megfelelő mennyiségű víz fogyasztása esetén), a lassú bélműködés és a székrekedés elfelejthető gond lesz. A kezelt mágneses víz hatására a kalcium ionizálódik és rétegelt kristályokat alakít.

A mágnességgel ionizált és kezelt víz könnyen jut át a veséken és a véredényeken, de úgyszintén könnyen jut el a nyirokkeringésbe és csontokba, tehát összetetten hat a szervezet öngyógyító képességére. Életmód változtatással, komplex vitamin és ásványanyag bevitellel, valamint intenzív mozgáskultúrával együtt alkalmazva, az egészségi állapotban is jelentős javulást idézhet elő.

 


 

Fontos

Szavazás

Egészségünket a gondolkodásunk hogyan befolyásolja?
A pénz a legfontosabb
A szeretet a legfontosabb.
A reményünk a legfontosabb.
A hitünk a legfontosabb.
Asztali nézet