Az élet minőségével foglalkozunk! "Tanuld magad egészségesre!" „A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt." (Thomas Edison 1847 – 1931 elektrotechnikus, feltaláló USA)... >>> BLOG

MENÜ

A Honlap témái egymásra épülnek. Járd végig, mint egy iskolát.

Amit eszel azzá leszel!! A világbajnokok bemutatása:

Sok minden kell ahhoz, hogy a tested egészséges legyen 
de a legfontosabb mit és mennyit eszel, iszol !

Tervezhető egészség Amit eszel.. ép test Tükröm a bőröm
Támad a szabadgyök 6 S minőségbiztosítás Termékek
A vonzás törvénye, 10 gondolat a gazdagságért

Az anti-aging (életkor hosszabbító) technológiák csúcsa az ageLOC (kor lakat enzimlassító, videó itt). A kutatások bizonyítják, hogy  nem csak a bőr felületén működik. Ez a különleges öregedési hatáslassító kompozíció, folyamatosan bekerül a cég egyéb termékeibe is. A legerősebb gyümölcsital-kompozíció (G3 dzsusz) több száz hasznos összetevőjén keresztül, szervezetünk védekezési rendszerének erősítésében és az anti-aging lehetőségek megteremtésében szintén világbajnok.

Kell e valamit szedni?

Sokan azt mondják, hogy egészségesen élnek, vitaminokban és ásványi-anyagokban gazdag az étrendjük. Az igazság az (és erről a honlapon több helyen is írunk), hogy sajnos ma már az átlagosan beszerezhető élelmiszerekben csak töredéke van a szükséges mikro-tápanyagoknak, a környezeti hatások és a főzéstechnológiák ezt a keveset is többnyire tönkreteszik. Ezért, egész nap több órán keresztül kellene azzal foglalkoznunk, hogy a több kiló gyümölcsöt és zöldséget előkészítsük, elfogyasszuk, és megemésszük (és ez még csak a dolgok egyik fele).

Ezt kutatási eredmények és tanulmányok is alátámasztják. Fő forrásunk (a 101 amerikai orvos könyve) kiemelten hangsúlyozza, hogy valamilyen (jó minőségű) természetes eredetű étrendi kiegészítővel pótolni kell a hiányokat. A másik probléma, hogy az olcsó, mesterségesen előállított vitamin-komplex készítmények felszívódása átlagosan csak 10-25%. Azért ismerünk "majdnem" kivételeket is.

Van e "világbajnok" táplálékkiegészítő (étrendi kiegészítő)?

Minden vitamin-komplex táplálékkiegészítőnek az a feladata, hogy a szervezet jó működéséhez szükséges mikro-tápanyagokat, antioxidánsokat a (természetes folyamattal) legteljesebb mértékben pótolja. Sokan mondják hogy az övék a legjobb. Mindenre igaz, hogy egy versenyt csak mérés alapján lehet eldönteni. Mi lehet "világbajnok" ebben a műfajban?  A fenti videó választ ad erre is.

A magyar nevén Élet-csomag első és ezidáig egyetlen komplex szinergikus táplálékkiegészítő (ismereteim szerint) amelyre a gyártó felszívódási, pénz-visszafizetéses hasznosulási garanciát ad. Ha három hónap folyamatos szedés után az antioxidáns (karotinoid biomarker) szintben méréssel igazoltan nincs érték növekedés visszafizeti a teljes árat, a második mérés ingyenes.

A mérést az Amerikai, Hansman Rákkutató intézet közreműködésével kifejlesztett Szkennerrel lehet elvégezni néhány perc alatt (infó: Kapcsolat). A legjobbnak - elsőként a táplálékkiegészítők között- létezik nano technológiával készített változata is. A méréstechnológiáról magyar szakértők is nyilatkoztak (itt), sőt a Magyar Orvosi Kamara is kiadott egy összefoglalást (itt).

Ez egy olyan táplálék-kiegészítő, amely optimális és szinergikus (egymást segítő) mértékben tartalmaz elengedhetetlen mikro-tápanyagokat, amelyek elősegítik a hosszú életet és jó egészséget. Az Élet-csomag (magyar nevén) ásványi anyagok és antioxidánsok, (vitaminok,   és fitotápanyagok) teljes skáláját kínálja, amelyek (sokszor felszívódási problémák miatt is) hiányosak  az átlagos felnőtt étrendjében. Azonkívül, hogy  a gyakori anyaghiányok  teljeskörű pótlásának eleget tesz, - különleges összetétele és öt formulája miatt - intenzíven segíti a sejtek megújulását, erősíti az immunrendszert, a javítja vércukor metabolizmust (normális szintű cukor anyagcserét), javítja a szív- és érrendszer egészségét,  alapvető tápanyagokat biztosít az erős csontoknak és még sok más öregedést megelőző előnnyel is rendelkezik.

A táplálék-kiegészítők élenjárója

A (magyar nevén) ÉletCsomag a táplálék-kiegészítők élenjárója, új generáció, az öregedést (elgyengülést) késleltető komplex táplálék-kiegészítő (Anti-Aging technológia), amely szinergikus rendszerben fontos vitaminokat, ásványi és fitotápanyagokat,  antioxidáns mikrotápanyagokat biztosít a szervezet mindennapi szükségleteire.  Ezeket a tápanyagokat klinikailag meghatározott mennyiségben és a szervezet által leghatékonyabban hasznosítható formulában és összetevőkkel biztosítja (szinergia).

Sejt szinten segít csökkenteni az öregedést (növeli a védekezőképességet)

A DNS (dezoxirobonukleinsav) az a genetikai meghatározó, amelyből új sejtek jönnek létre és az egészséges sejtek megújulnak. Amint öregszünk, az antioxidáns védelmi hálózatunk gyengül, ugyanakkor, a támadó nagy mennyiségű szabadgyökök károsítják a mitochondriák (első videónk) DNS-ét, és ez az energiatermelés visszaeséséhez, a sejtek alacsony szintű működéséhez, lassú regenerálódásához  és a védekezőképesség gyengüléséhez vezet. Ezek együttesen vezetnek az öregedés tüneteinek megjelenéséhez a megbetegedés veszélyéhez.

A kedvezőtlen hatások kivédésére, egészen a sejtek szintjén biztosít az ÉletCsomag optimális mennyiségű tápanyagokat a szervezetnek, amelyek elengedhetetlenek az életerőhöz és energiához. Ez az étrendi kiegészítő különleges adalékokat, és szabadalomvédett formulában zöld tea kivonatot is tartalmaz, ami az egyik leghatékonyabb antioxidáns, amely a fitonutriensek és a szinergikus összetevők együttes hatás révén a DNS-t a sejtek szintjén történő károsodástól az öregedés és a gyengülés fő okozójától védi meg.

Hozzájárul a jó látás, az egészséges fogak és fogíny megőrzéséhez, segít a testsúly-kontrollban, elősegíti a bőr funkcióit és védelmét, az energiát és fenntartja a szellemi egészséget. Ezek az élet-csomag által nyújtott előnyök világszerte több millió óra kutatás és fejlesztés eredményei.

Az omega3 telítetlen zsírsavkivonattal (különleges halolaj és fokhagymakivonat) együtt használva, az Élet csomag egy olyan táplálkozási alapot biztosít, amely életerővel és energiával teli élethez segít, így csökkentve a gyengítő hatásokat, amelyek a táplálkozási hiányokkal függnek össze. Az Élet-csomag kényelmes csomagolás, amely négy tablettát tartalmaz egy tasakban (a napi adag két csomag), könnyebbé teszi a felnőttek a reggeli és/vagy esti étkezésekkel való használatát.

Koncepció

Ahhoz hogy, kitűnő egészségnek örvendjünk, és egészségesek maradjunk egész életünk során, helyes táplálkozásra van szükség. Mind több tudományos bizonyíték igazolja a közvetlen összefüggést a nem megfelelő táplálkozás és sokféle leromlott állapot között, amiről a múltban nem gondolták, hogy egymáshoz közük van.

Minden klinikai publikáció felhívja az emberek figyelmét arra, hogy mennyire fontos az egészséges étrend. Mind több ember választja az egészséges ételeket, habár a modern életmódunk gyakran nehezíti az egészségünkhöz és jólétünkhöz ajánlott kulcstápanyagok fogyasztását.

Egy újabb, a Journal of the American Medical Association (JAMA) által 2002-ben kiadott tanulmány bemutatta, hogy olyan  kulcstápanyagok, mint az antioxidáns A-, C- és E-vitaminok alacsony felszívódási szintje növelhetik bizonyos betegségek kialakulásának kockázatát. Továbbá a kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy minden felnőttnek ajánlott a (természetes forrású) vitamin- és ásványi táplálékkiegészítők fogyasztása.

A friss és teljes kiőrlésű gabonából készült ételek megfelelő mennyiségben történő fogyasztása kitűnő alapot biztosít a táplálkozás javításához. Az optimális egészséghez és jó közérzethez szükséges tápanyagokhoz azonban egy átfogó étrend-kiegészítési programra is szükség van, amely pótolja az anyaghiányokat.

Bizonyított hatás a mérhetőséggel

Több mint 200 000 közzétett tanulmány létezik az élet-csomagban található antioxidánsokról és közel 800 000 az átfogó összetevőkről. Az élet-csomag továbbá több klinikai tanulmány tárgya volt, amelyek kimutatták, hogy rendszeres és következetes fogyasztása sajátos antioxidáns és szív- és érrendszeri előnyöket eredményez. Ez a különleges termék speciális egészségi szükségleteket céloz meg, átfogó formulával egyetlen termékben többféle termékformula ötvözése.  Csökkenti a tápanyaghiányt,erősíti az egészség tartópillérjeit azáltal, hogy a szervezetet 20 fontos vitaminnal és ásványi anyaggal látja el az optimális egészségért és energiáért. A csontok kiegyensúlyozott táplálása a csontok egészsége világszerte nagy gondot jelent, főleg a nők számára. Az élet-csomag klinikailag igazolt mennyiségű kulcsfontosságú tápanyagokat biztosít a csontoknak egészségük fenntartásához.


Mi teszi egyedivé ezt a terméket?

• Ez volt az első átfogó táplálék-kiegészítő, amelyről antioxidáns előnyöket igazoltak a placebo-kontrollált, kettős vak tanulmányok

• Az élet-csomag klinikailag szükséges vitamin- és ásványmennyiségeket nyújt, amelyek általában hiányoznak az étrendből
•  Felvértezi az egész antioxidáns védelmi hálózatot a szabadgyökök támadásaival szemben
• Biztosítja klinikailag meghatározott mennyiségben az étrendből jellemzően hiányzó vitaminokat és ásványi anyagokat, antioxidánsok széles skáláját biztosítja az optimális hatékonyság érdekében
• Jelentős adagban biztosít antioxidáns vitaminokat, ásványi anyagokat, karotinoid keverékek széles skáláját, több mint 20 flavonoidot és tudományosan összeállított antioxidánsokat, mint például az alfa-lipoic-sav
• Az élet-csomagot tudományos igazolások támasztják alá
• A praktikusan csomagolt tasakok jól illenek Önhöz és elfoglalt életéhez.

Bővebb információ a termékek oldalon.

 

Érdekel hogyan juthatsz hozzá? Részletes információ:(Kapcsolat)

 

Egy másik "világbajnok" a  g3 gyümölcs dzsusz.

Négy szuper-gyümölcsből készül, és finom.

 

 

 

Termékinformáció

A g3 egy tápanyagokban gazdag ital, amelynek alapja a dél-ázsiai ,,csoda-gyümölcsből " (Gac) nyert gyümölcslé. Ennek a gyümölcsnek a sejteket védő táplálkozási hasznát tudományosan bizonyították. Ez a gyümölcs hatékony növényi tápanyagai között megtalálhatók a karotinoidok magas biológiai hasznosulással rendelkező formái a ,,lipokarotinok", amelyek hatékony antioxidáns-védelmet nyújtanak, miközben hozzájárulnak az egészséges immunfunkciókhoz. Összetételét 3 további csodagyümölcs, a ,,Chinese Lycium" (kínai lycium), a ,,Siberian Pineapple" (homoktövis) és a ,,Cili Fruit" (cili gyümölcs) hozzáadásával fejlesztették ki, amelyek együttes hatására az előnyök exponenciálisan növekednek. A dzsúsz frissítő ízű, felségesen édes, kissé kesernyés és a család minden tagja élvezheti nap mint nap.

A g3 -ban lévő csodagyümölcsök hatását sokféle gyümölccsel, zöldséggel szokták összehasonlítani. Például a paradicsommal, amelyről a biokémikusok már korábban kimutatták, hogy a lycopin, ami a paradicsom héja alatt található, jelentősen csökkenti a daganatos sejtek szaporodását. A lycopin megakadályozza, hogy a sérült sejtek átalakulását rákos sejtekké, használ hasnyálmirigy-, emlő-, prosztata-, bél- és ajakrák esetében, de szívkoszorúér-megbetegedések megelőzésében is jelentős szerepe van. A g3-ban 70x annyi lykopin van mint az azonos mennyiségű paradicsomban.

A másik a magas természetes C vitamin forrás a (100% gyümölcstartalmú) narancs (dzsusz), már a minimális mennyiséghez is napi 3-4 dl ital fogyasztása javasolt (2-3 kg narancsból). A g3-ban 60x több C vitamin van mint az azonos mennyiségű narancsban.

Csemege kukorica: Nagy mennyiségben tartalmaz luteint és amellett, hogy csoda finom csemege, zeaxanthint is tartalmaz nagy mennyiségben ami a napban szegény időszakban a szemet védi és kifejezetten elıhttp://www.nuskin.com/intercom/productDetail.do?prodId=85873521nyös a szürke hályogban és más degeneratív szembetegségben szenvedőknél.

A g3 -nak 40x több a Zeaxanthin tartalma mint a kukoricának. Sárgarépa gazdag béta karotinban, mely többek között a bőregészségéért felel és a rákos megbetegedések ellen véd. A g3 -nak 10x több a Béta-karotin tartalma mint a sárgarépának. Ezel csak kiemelt példák, a részletek az alábbiakban és a termékek oldalon olvashatók.

 

Koncepció

A Föld gyümölcsei a természet szépségének és kreativitásának bizonyítékai. Különféle formájuk, színük, illatuk és ízük elragad és eltölt. Ennél fontosabb azonban, hogy a létfenntartó tápanyagok természetes tárházaként funkcionálnak a rovarok, állatok és az ember számára. Különösen gazdagok antioxidánsokban, vitaminokban, ásványi anyagokban és egyéb hatékony és jótékony hatású növényi eredetű tápanyagban. Sok gyümölcs sajátos egészségvédő tulajdonsággal rendelkezik és ezáltal egészségvédelmi programok fontos összetevőjeként alkalmazható.

Sajnos, a mai piacon kapható gyümölcslétermékek többsége nem rendelkezik tudományos alapokkal. Ehelyett nagy részben tudományosan nem bizonyított „mindent gyógyító” alapokon nyugszanak, amelyek félrevezető és téves reményeket keltenek a vásárlókban. Szerencsére, az újabb tudományos kutatások a különleges gyümölcsök és gyümölcslevek hagyományos használatára összpontosítanak az egészséges életmód elősegítése érdekében, és így elkülönítik a tudományosan nem bizonyított és egzotikus dolgokat az igazolható tényektől.

A Szkenner technológia kutatásainak és adatainak rendszerezése alapján kifejlesztette ezt a különleges italt. A gyártó minőségre és hatékonyságra vonatkozó minőségbiztosításának megfelelően örömmel ajánlja a természet által biztosított, hagyományos alkalmazás útján jól bevált és a modern tudomány által hatékonynak bizonyult egyedi gyümölcslékeveréket. Az ital teljesen természetes gyümölcslevek keveréke, amelyek elősegítik a sejtek megújulását és védelmét, ugyanakkor hozzájárulnak az immunrendszer egészséges működéséhez, mindemellett pedig nagymértékű a biológiai hasznosulásuk. A dzsúsz bizonyítottan növeli a  Szkenner által mért Bőr Karotinoid Szintet (BKSZ). Az italban jelenlévő növényi tápanyagok egyedi kombinációja olyan gondosan válogatott „csodagyümölcsökből” származik, amelyeket világszerte hagyományosan alkalmaztak erősítő hatásuk miatt, valamint táplálkozással kapcsolatos jótékony hatásukat tudományos tanulmányok erősítik meg.

Dél-Ázsia őslakosai régóta nagyra becsülik az alap gyümölcsöt, mivel elősegíti a hosszú életet és vitalitást. A „mennyei gyümölcsöt” ízlelgetve az őslakosok régóta hisznek a gyümölcs egészségvédő tulajdonságában. A modern kutatások kimutatták, hogy koncentrált mennyiségben tartalmaz magas biológiai hasznosulással rendelkező karotinoidokat, amelyeket "lipokarotinnak” neveznek. A lipokarotinokban található, természetes módon kialakuló hosszú láncú zsír- savak vonzzák és megkötik a fontos antioxidánsokat és tápanyagokat, elősegítve azok felszívódását, ezáltal ideális tápanyag raktárrá téve az alap gyümölcsöt.

g = Gac gyümölcs, 3 = még 3 más csodás gyümölcs: Szibériai Ananász, Kínai Lycium, Cili Gyümölcs.

Egyedül álló jellemzői:
60x több a C-vitamin tartalma, mint a narancsnak.
10x több a Béta-karotin tartalma mint a sárgarépának.
70x több a Lycopin tartalma mint a paradicsomnak.
40x több a Zeaxanthin tartalma mint a kukoricának.

A g3 JUICE általános jellemzői:
- növeli az energiát, 
- erősíti az immunrendszert, 
- harcol a rák ellen, 
- segíti a szem egészségét, 
- anti-aging hatás, 
- szabályozza a koleszterin szintet, 
- segíti a prosztata egészségét, 
- segíti a bőr egészségét, 
- segíti az érrendszer egészségét, 
- segíti a sebgyógyulást, 
- harcol a szív bajok ellen,
- megelőzi az infarktust, 
- stabilizálja a vérnyomást, 
- elősegíti az emésztést, 
- segíti a máj funkcióit, 
- csökkenti a fejfájásokat,
- segíti a szexuális egészséget, 
- segíti a vitalitást, 
- védi a bőrt az uv besugárzás ellen, 
- optimális biológiai felhasználhatósága.

Elsődleges jótékony hatások:

 • segíti a sejtek megújulását,
 • lassítja az öregedés általános hatásait a DNS védelme által,
 • fokozza a Szkenner által mérhető bőr karotinoid szintet,
 • erősíti a szív-és érrendszer valamint a sejtek antioxidáns
  védelmét a szabad-gyökök káros hatásaival szemben.
 • segíti az immunrendszer egészséges működését.

Általában a multivitaminokról:

A legtöbb multivitaminnak mondott táplálékkiegészítőnél több jelentős problémát találtunk

 1. Még a jó minőségű vitaminok többsége is mesterségesen előállított, így a felszívódásuk alacsony szintű.
 2. Az ásványi anyagok tisztasága nem garantált, nem arányos és nem teljeskörű.
 3. Vitamindús, friss, bió, kezeletlen zöldségek és gyümölcsök teljes kiőrlésű gabonák nagy mennyiségű  fogyasztásával, a vitaminelvonók (savasítók) mellőzésével lehet elkerülni a vitaminhiányt, ami jelentős költséggel jár (napi bevitel).
 4. A hordozó anyagok mennyiségére és minőségére nem fordítanak energiát (költséges) ezért sok a mellékhatás.
 5. Az arányosság  követelményére nem fordítanak energiát (költséges), ezért az egymást erősítő hatás (szinergia) nem működik.
 6. A természetes (kímélő) kivonatoló technológiákat nem alkalmazzák (költséges), ezért a felszívódási értékek a kémiai konstrukcióknál nem érik el a 20%-ot. Az adagok növelésével viszont növekednek a mellékhatások (a hordozóanyagok túladagolása).
 7. Nem tartalmaznak bioflavonidokat és fitonutrienseket. Ezek a vitaminhasznosítás természetes segítői. Előállításuk és stabilizálásuk költséges.
 8. A Szükséges mennyiségek meghatározottsága elavult (30 éves) vizsgálatokra alapozott. A XXI. sz-i követelményeknek megfelelő vizsgálatok, hatástanulmányok, és független minősítések nem bizonyítják a hatásosságot, mivel ezek költségei is növelné a készítmények árát.

Azért találtunk egy "majdnem" kivételt (Alive). Mérési (karotinoid hasznosulás) tapasztalatok még nem állnak rendelkezésre. Az ígéretek (tartalmi felsorolás) mindenesetre biztatók, érdemes kipróbálni. Sajnos a szinergia és a származási garanciák itt is hiányoznak. Az ideális napi bevitelhez a 90 db-os kiszerelés csak két hétig elég (napi 6 kapszula), így a havi költség (biztosítékok nélkül) majdnem eléri a prémium készítmények árát. "Természetesen" és alkalmazási tájékoztató, pénzvisszafizetés garancia nincs (alacsony hasznosulásnál).

Bővebb információ a termékek oldalon.
Érdekel hogyan juthatsz hozzá?

A mindennapi megoldásokról a kapcsolat oldalon olvashatsz.


 

 

 

Fontos

Szavazás

Egészségünket a gondolkodásunk hogyan befolyásolja?
A pénz a legfontosabb
A szeretet a legfontosabb.
A reményünk a legfontosabb.
A hitünk a legfontosabb.
Asztali nézet