Az élet minőségével foglalkozunk! "Tanuld magad egészségesre!" „A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt." (Thomas Edison 1847 – 1931 elektrotechnikus, feltaláló USA)... >>> BLOG

MENÜ

szivgorbe.gif

Honlap témái egymásra épülnek. Járd végig, mint egy iskolát.

Az élet törvénye a VONZÁS törvénye. 

A VONZÁS pedig nem más, 
mint az elmében megfogamzott

(bármilyen) gondolat megtöltése 
határozott érzelmekkel
(hittel, szeretettel vagy ..).

 

 

Ahogy az ember gondolkodik, érez és hisz, olyanná válnak elméjének, testének, környezetének feltételei, és vonzza magához a megvalósulást. Első olvasásra elég "hihetetlennek" hangzik. J. Murphy könyve (A tudatalattid csodálatos hatalma) és   a Phoenix szeminárium (Brian Tracy) hanganyag átirata és a TITOK film nagyszerűen eligazít ebben a témában.

De előbb nézd meg az alábbi filmet, hogyan vonzod be életedbe az érzelmekkel megtöltött jó vagy (esetleg) hamis, rossz dolgokat eseményeket. Fontos: csak a szeretet (erő) vonzza a jót! A Titok megismerése után jöhetnek a részletek is (ha érdekel), amit a Végső valóság c. könyben találsz meg.

 A film eredeti nyelven

 

 Egy csodálatos tanító film a vonzás törvényének működéséről.

 

Hogyan érheted el mindazt amiről ez a honlap szól? Válaszom eddigiek összefoglalója, a vonzás törvénye alapján, aminek a hit az alapja. A Titok c. film témája és tartalma főleg ez, a (szeretetteljes) hitre épülő vonzás. A film a Titok c. könyv alapján készült. A filmet csak gyors internettel rendelkezők számára tudjuk  ezen a honlapon elérthetővé tenni.

A TITOK film története (elmondja a szerző Rhonda Byrne):

Egy évvel ezelőtt az életem romokban hevert. Halálra dolgoztam magam, hirtelen elveszítettem az édesapámat, munkahelyi és családi kapcsolataimon pedig zűrzavar uralkodott. Akkor még nem sejtettem, hogy ez az óriási kétségbeesés hozza majd el életem legnagyobb ajándékát.

A Nagy Titok tárult fel előttem az élet Titka. Az első bepillantást egy százéves könyv adta, amelyet Hayley lányom nyomott a kezembe. Elkezdtem kutatni A Titok után. Alig hittem a szememnek, amikor láttam, ki mindenki tudott róla. Sorra bukkantak elém az emberiség történetének legnagyobb figurái: Platón, Shakespeare, Newton, Hugo, Beethoven, Lincoln, Emerson, Edison, Einstein.

Azon tűnődtem, vajon miért nem tud erről mindenki. Égető vágyat éreztem, hogy megosszam a Titkot a világgal, ehhez pedig kortárs segítőtársakat kerestem, akik szintén ismerik. Jöttek is szép sorban. Olyan lettem, mint egy mágnes: egyik nagy tudású mester után a másikat vonzottam magamhoz. Ahogy az elsőt felfedeztem, ő elvezetett a másodikhoz, és így tovább.

A lánc tökéletesen működött. Ha rossz útra tévedtem, valami mindig eltérítette a figyelmemet, és egy kis kerülővel elvitt a következő tanítóig. Sokszor előfordult, hogy "véletlenül" másik internetes linkre kattintottam, mint amelyikre szerettem volna, és ezáltal lényegi információk birtokába jutottam. Néhány hét alatt sikerült végigkövetnem, hogyan alakult A Titok története az évszázadok során, valamint ráakadtam több, ma élő birtokosára is.

Fejembe vettem, hogy egy filmben tárom a világ elé A Titkot. Két hónap alatt az egész produkciós csapat, akikkel dolgoztam, megismerkedett ezzel a tudással. Nagyon fontos volt, hogy minden munkatárs tudja, miről van szó, hiszen e nélkül lehetetlen lett volna véghezvinni a tervünket.

A film jelenleg a YouTube-on is van, (néha letltják): https://youtu.be/9qwLY72k_2A

Először nézd meg többször a filmet ha megvásároltad vagy kikölcsönözted,  vagy olvasd el a könyvet,  írj nekem ha nem sikerül beszerezni (Kapcsolat).

Beszerzési lehetőségek:

 

..................... 

kattints a képre

Nyugodt körülmények között, pihenten nézd meg. Adj magadnak időt a befogadására. Ha megérted és alkalmazod, megváltoztatja az életedet. Én sem hittem el először, ma már tapasztalatból tudom, hogy működik.

A TITOK 

"A titok válasz mindenre, ami volt, ami van, és ami valaha lesz." 
Emerson

HA MEGNÉZTED A FILMET, ÉS ÉRTED IS AKKOR EZ IS MŰKÖDNI FOG
REGGELI  ÜZENET MAGAMNAK HOGY JÓ NAPOM LEGYEN >>>

Nézd meg miden reggel, és hangosan olvasd!

 

*****

A TITOK..film szövege:

Most valószínűleg ott ülsz valahol, és azon tűnődsz, 

mi is lehet az a titok. Elmondom, hogy én miként értettem meg:

Mindannyian egy végtelen energiát használunk. Mindannyian ugyanazon törvények szerint irányítjuk magunkat. Az Univerzum természeti törvényei olyan pontosak, hogy probléma nélkül alkotunk meg űrhajókat, embereket küldünk a Holdra, és a landolás időpontját egészen a másodperc töredékéig meg tudjuk határozni.

Nem számít, hogy indiai vagy, Ausztráliában vagy Új-Zélandon élsz, Stockholmban vagy Londonban laksz, Torontóban, Montrealban, vagy New York-ban...

Mindannyian egy energiát használunk, egy törvényt: a vonzást.......menj tovább a magyar szövegre.

A filmben elhangzó szövegrészeket érdemes saját használatra kiollózni és vizualizálni. A Titok film magyar  szövegének (itt) a lényegét tudjuk csak bemutatni a kapcsolódó oldalon. A szöveg olvasható PDF változata itt.

Ha elég erős a hited anyagi gondjaidat is megoldhatja a TITOK technológia. Egyszerűsített változatot a gazdagság vonzása oldalunkon találod.

( a részletek a következő lapon)


 

ISTEN TITKAI

A keresztény hívőknek ajánljuk a  Dr. Henri Could az Isten Titkai c. könyvét. A könyv mottója: "fejtsd meg a benned rejlő csodák kódját"!

Pál apostol írta az egyik levelében, "úgy tekintsenek minket az emberek, mint Krisztus szolgáit és Isten titkainak gondnokait". E titkok igazán nagy felelősséget jelentenek, - egy olyan kincset bíztak ránk, amely a szó szoros értelmében képes megváltoztatni életünket.

Ha érdekel, talán azért veszed kézbe ezt a könyvet, mert olvastad Rhonda Byrne A Titok című könyvét, esetleg hallottál róla (vagy láttad a filmet). Noha milliók találták rendkívül érdekesnek és izgalmasnak A Titok üzenetét, a könyv több kérdést is felvetett a keresztény hit követői körében.

 

Ezért jött létre az Isten titkai, amely felépítésében és tartalmában is nagyon hasonlít A Titokra, mégis más: azokon a spirituális elveken keresztül szemléli a témát, amelyek a Bibliában vannak lefektetve. Bár több ponton (más nézőpontból) más  nézetet vall – nem vitatkozik A Titokkal, sokkal inkább kiindulópontnak használja, hogy az abban felmerülő témákat egy más szempontból is górcső alá vegye.

Isten titkainak a mindennapi tanulmányozásához ismerned kell a bibliát. Ezt az ősi könyvet nem elég csak olvasgatni, meg kell ismerni a szerkezetét, rejtett és logikus összefüggéseit, az igeversek erejének használatát. Erre a célra hozták létre hívő testvéreink a BIBLIASULI honlapot.

A keresztény tanítások mai modern alkalmazói a karizmatikus egyházak gyülekezetei. A modernség az eredetiség (tisztaság) megőrzésében a liturgiamentességben és a mai ember habitusának megfelelő zenés dicsőítésekben is megnyilvánul. Ezek az új egyházak Istent szellemi lényként, mindenhatóként, mindenhol ottlevőként és gyógyítóként mutatják  be, aki boldogságot, szeretetet, és gazdagodást ad ha hittel kéred.

A karizmatikus mozgalom egyik jeles képviselője Jim Sanders Magyarországon alapított egyházat, ez a Krisztus Szeretete Egyház. E honlap szerkesztőjéhez a KSzE Dunaújvárosi Kőszikla Gyülekezetének a áldott tevékenysége áll közel, amiről honlapjukon Te is meggyőződhetsz.

 


.

A mindennapi megoldásokról a kapcsolat oldalon olvashatsz.

 

Fontos

Szavazás

Egészségünket a gondolkodásunk hogyan befolyásolja?
A pénz a legfontosabb
A szeretet a legfontosabb.
A reményünk a legfontosabb.
A hitünk a legfontosabb.
Asztali nézet