Az élet minőségével foglalkozunk! "Tanuld magad egészségesre!" „A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt." (Thomas Edison 1847 – 1931 elektrotechnikus, feltaláló USA)... >>> BLOG

MENÜ

A  TISZTA VÍZ ÜZENETE

(Sajnos a fordítás hiányosságai miatt nagy  türelemre van szükség, de megéri!)

"A  rezgés maga az élet"...

         

A víz rejtett bölcsessége

(részletek Masaru Emoto kőnyvéből)

A fizikusok forradalmi felfedezése szerint az emberi gondolat, és megfigyelés hat a bennünket körülvevő anyagi valóságra.

A víz nem csak kémiailag igazolható anyagokat tartalmaz, hanem mindenféle egyéb információkat is, melyekkel érintkezésbe kerül. Képes mindenféle jellegű információt meghatározott frekvenciamintán tárolni, és ezt más rendszerekre - például az élő szervezetre - átvinni.

Mindeddig csak a homeopátia bizonyítékaiból tudtuk, hogy a víz képes információt tárolni. Emoto azonban új módszerrel kezdte vizsgálni a víznek ezt a képességét. Egy új eszközt használ, a mágneses rezonanciaanalizáló (MRA) készüléket, amely láthatóvá teszi az emberi szem számára a vizsgált anyagokban lévő energiákat. Bővebben>>>

A vízben van az élet titka

Köztudomású hogy testtömegünk 70% víz; vér, nyirok, és egyéb sejtnedv, sejtállomány formájában. Ebből a hatalmas mennyiségű folyadékból ha van elegendő utánpótlás naponta elpárolog, és a salak és méreganyagokat magával ragadva eltávozik 2,5-3 liter. Az utánpótlásként elfogyasztott víz és víztartalmú étel minősége, energia, ásványi-anyag, vitamin és "rezgés-nformáció tartalma" rendkívül fontos (biológiai egészség) az egészség fenntartása érdekében alapvető fontosságú hogyan működik testünkben ez a folyamat.

Vízminőség

Ha (veszélyforrások nélkül) iható lenne a vezetékes víz, akkor azt célszerű is lenne fogyasztani. Egy köbméter még mindig 500 forint alatt van, a legdrágább szolgáltatói területen is. De a klórozott vezetékes víz valójában nem jó a szervezetünk számára, a csapvíz alternatívája tehát a tiszta víz, (tisztított víz)  és ebben a legtöbb orvos is egyetért (ők sem isznak natúr csapvizet). A vezetékes vizet márpedig klórozni kell, mert e nélkül nem kerülhet a hálózatba. (Természetesen léteznek más vízfertőtlenítő eljárások is, melyeket más országokban már régóta használnak.) bővebben a vízminőségről>>>

Klinikai tapasztalatok a TISZTA VÍZ hatásairól:

Mérgek semlegesítése, keringési problémák - Prof. Kuwata Keijiroo, Doctor of Medicine

"Véleményem szerint az antioxidáns ionizált víz csodája, hogy nem gyógyszer, mégis semlegesíti a mérgeket. A különbség az, hogy a gyógyszert csak minden egyes egyedi esethez lehet csak alkalmazni, ugyanakkor az antioxidáns ionizált vizet általánosságban lehet fogyasztani, és a semlegesítő hatása nagyon is meglepő. Most, röviden, engedjék meg, hogy ismertessem egy szívbetegség esetét, és azt, hogyan lett meggyógyítva. A beteg, 35 éves férfi, szív-és érbetetegségben szenvedett.

Öt éve a betegsége súlyosbodott. A Setagays kormányzati kórházban kezelték. Az alatt az 5 év alatt a kórházban 5-6-szor feküdt be. Olyan csúcstechnológiás vizsgálatokat végeztek rajta, mint angiogram VINYL injektálásával a véren keresztül a szívbe. Sok jó doktorral konzultált és kezelték, később egy nagyobb sebészeti műtéten is átesett.

A kórházból való elbocsátása után, otthagyta a munkahelyét is, hogy felépüljön. Azonban, minden egyes esetnél, amikor a betegsége rosszabbodott, a szívroham egyre súlyosabb volt. Múlt év augusztusában a rokonai kétségbe voltak esve és azt hitték, hogy nem fog már sokáig élni. Ebben az időszakban történt, hogy a beteg egyik rokona véletlenül ráakadt egy ionizált lúgos, antioxidáns vizet készítő készülékre. Betegsége nagyon jól reagált rá, és most a teljes gyógyulás felé vezető úton van."

(Az Amerikai Egyesült Államokban az évenkénti 2 millió haláleset több mint feléért a szív-és érrendszeri betegségek a felelősek. Úgy becsülik, hogy az ionizált víz optimális fogyasztásával a szív-és érrendszeri megbetegedések halálozási arányát 15 százalékkal lehetne csökkenteni az Amerikai Egyesült Államokban) Kivonat: Az USA Nemzeti Tudományos Akadémia Biztonságos Ivóvíz Fogyasztásának jelentéséből, 1977

Még több klinikai tapasztalat>>>>>

A vízben lévő információ jelentősége

Tudósok felfedezték, hogy a víz minden információt elraktároz, amellyel érintkezésbe kerül. Ez pedig azt jelenti, hogy az általa tárolt információkat képes más rendszerekre - például az emberi szervezetre is - átvinni. Ezért olyan alapvető fontosságú, hogy milyen vizet iszunk: nemcsak lehetőleg káros anyagoktól mentesnek és ásványi anyagokban szegénynek kell lennie, hanem energetikailag pozitív rezgésűnek is, hiszen ezt a rezgést adja tovább nekünk. Nem csoda, hogy a vízben sokan - így Mózes, Keresztelő Szent János, Zarathusztra és Sebastian Kneipp - Isten teremtő erejét látták. Mindeddig csak a homeopátia bizonyítékaiból tudtuk, hogy a víz képes információt tárolni.

A bizonyíték

Masaru Emoto azonban új módszerrel kezdte tanulmányozni a víznek ezt a képességét. Egy új készüléket használ, amely az emberi szem számára is láthatóvá teszi a vizsgált anyagokban rejlő energiákat. Ennek segítségével az anyagi és a nem anyagi jelenségek - gondolatok, szavak, zene, globális események - vízre gyakorolt hatása egyaránt megjeleníthető! Felfedezése alapjaiban változtathatja meg a világról kialakult képünket. Egy újfajta tudatosság fényében láthatjuk, mit tehetünk egészségünk és bolygónk épségéért.

  • Azt állítjuk -tudományos kísérletekre alapozva-, hogy a tiszta lúgos harmonizált víz (rendszeres fogyasztás esetén) javítja a szervezet általános egészségi állapotát.
  • Második állításunk, hogy a víz molekulák  felveszik a környezetük rezgéseit, és megváltozik a kristályszerkezetük, tehát fontos a pozitív környezet (gondolatok, beszéd, zene).
  • A harmadik tudományos tény: az érintetlen környezetben lévő magashegyi patakok, gleccservizek állapota erősen lúgos kémhatású, kristályszerkezetük harmonikus, egészséges sokszögalakzatokat mutat.

A víz tudatos kristályai.

Az ima hatalma is láthatóvá válik. (Susan Barber). Valóban képesek vagyunk meggyógyítani az Anyaföldünket jó szándékkal, szeretettel és tudományosan megalapozott imával. De van még egy kritikus összetevő: a hit.

Mivel jobb "egyszer látni mint százszor hallani", igyekeztük megtalálni a legegyszerűbb és legmeggyőzőbb képeket, melyek azt mutatják be, hogy a gondolataink, szavaink és érzéseink hogyan hatnak az úgynevezett fizikai tárgyakra, még molekuláris szinten is.

Az alábbi képeken a  víz megfagyott kristályai láthatók.  Az emberi gondolatokra és érzelmekre adott válaszként a vízkristályok különböző formákat is vehetnek fel.

Bizonyítékok

Az alábbiakban Masaru Emoto Japánban végzett csodálatos munkáját mutatjuk be. A fényképeket a "The Messages of Water" (A víz üzenetei) című nagyszerű könyvből vettük. Ha megismerkedsz Emoto munkáival, a bizonyítékok örökre elűzik a kétségeidet, azzal kapcsolatban, hogy a gondolataid hatnak-e a környező világra.

Emoto a világ minden pontján kutatja a gondolatok, szavak és zene vízmolekulákra gyakorolt hatását. Az itt következő leírás a fentebb említett könyvből származik.

A képen egy megfagyasztott vízmintát láthatsz, melyet egy szennyezett vízből a Japán Fudzsivara tóból vettek. Mint látjuk, a víznek sötét és formátlan, kristálytalan struktúrája van.

A próba vétele után Kato Hoki atya, a Jyuhouin székesegyház főpapja egy óráig imádkozott a tó partján.

Ezt követően újból mintát vettek a vízből, lefagyasztották és lefényképezték. Mint a képen láthatod, a változás megdöbbentő. Az előző próba ronda masszája helyett tiszta, fényes-fehér hatszögű kristályokat látunk.

Ez a kép a "megmunkálatlan" desztillált vizet mutatja be. A desztillált víz különböző próbái különböző alakzatokat mutattak, de azok sohasem voltak kristályok. Ezt követően ezeket a próbákat különböző"megmunkálásnak" vetették alá, vagyis a vizet tartalmazó üvegek oldalára címkéket ragasztottak fel, melyekre különböző szavakat és neveket írtak.Ezen kívül zenét játszottak a víznek és különböző virágok kivonataival keverték össze. Az egyik eredmény a nyelvi különbségek felfedezése volt. Például a "köszönöm" szó angolul más kristályformát hozott létre, mint ugyanaz a szó japánul.

A negyedik képen látható próbát szintén a fentebb említett tóból vették több órával az ima után. Masaru Emoto még nem találkozott korábban soha ilyen kristályformával, pedig már több, mint 10.000 kísérletet végzett el a vízpróbákkal. Mint látható, ez egy heptagon, vagyis hétszög kristály. Rebekka a Dolphin Swim-ből meséli: "Kato atya elmagyarázta, hogy az egyórás imája során a Szerencse hét Istennőjének szellemét hívta meg." (A fényképen a szín aranyszínű, nem pedig fehér

Íme, még néhány hatás, amit Emoto felfedezett a munkája során.

A tiszta hegyi forrásokból származó víznek csodálatos kristályszerkezete van, míg a szennyezett vagy állott víz kristályai deformáltak és elhajlottak.

Amikor a desztillált vizet tartalmazó üvegre a "köszönöm" szót ragasztották, a megfagyasztott kristályok alakja hasonlított arra, mint amikor Bach "Goldberg variációi" című művét játszották le a víznek (lásd a baloldali képet) - ezt a zeneszámot a művész annak az embernek írta hálája jeléül, akinek a nevét tartalmazza a kompozíció címe.

Miután a víznek lejátszották Elvis Presli "A törött szívek szállója" című dalát, a jégkristályok félbe voltak törve.

Amikor "Hevy Metal" zenével bombázták a vízpróbákat, vagy mikor negatív szavak voltak írva az üvegek címkéire, vagy amikor a vízpróbáknak szándékosan negatív gondolatokat és érzelmeket küldtek, a vízben egyáltalán nem alakultak ki kristályok, hanem mindenféle formátlan, kaotikus minták voltak csak láthatóak.

Adott virágból készült kivonatokkal keverve a vízkristályok gyakran vették fel az adott virág formáját. Itt olyan kristályformákat láthatunk, melyeknél a vizet margarétából készült kivonattal keverték.

A gyógyítás és a mindennapi jólét szempontjából is nagy jelentősége van a negatív szavak és gondolatok vízkristályokra gyakorolt hatásának. Amikor a desztillált vizet tartalmazó üvegre az "Adolf Hitler" nevet ragasztották, a baloldalon látható eredményt kapták.

Itt pedig a "te hülye vagy" felirat hatását láthatjuk. Érdemes megjegyezni, hogy a felirat okozta mintázat szinte teljesen megegyezik azzal a mintával, amit a "Hevy Metal" zenével bombázott víz mutat. Masaru Emoto csodálkozva írja a könyvében: nem azt jelenti-e ez, hogy a "Hevy Metal" zenék előadói az embereket hülyéknek tartják?

A fényképek másik gyűjteménye meglepő különbséget mutat azon kristályminták között, melyeket a következő szavak váltottak ki: "Csináljuk meg ezt" és "Csináld meg ezt". Az első esetben a kristályok gyönyörű szép hópelyhekre hasonlítottak, míg a második esetben egyáltalán nem alakultak ki kristályok.

Néha, mikor nem látjuk az imáink és pozitív kijelentéseink hatását azonnal, úgy gondoljuk, hogy vereséget szenvedtünk. De mint ahogy Masaru Emoto képei is tanítanak minket, maga a vereség gondolata is átadódik a környezetünkben lévő tárgyakra. Most, hogy ezt megláttuk, emlékezni fogunk, hogy még ha nem is látszódik szabad szemmel azonnali eredmény, akkor is van hatása a gondolatainknak és imáinknak.

Mikor szeretettel gondolunk a testünkre, az válaszol rá. És mikor szeretetet küldünk a Földünknek, Ő is válaszol. A testünk 70%-a víz. A Földünk felszínének 70%-át víz borítja. Saját szemünkkel láttuk a bizonyítékát annak, hogy a víz egyáltalán nem halott, hanem igenis élő és képes válaszolni minden gondolatunkra és érzelmünkre. Talán most, hogy ezt megláttuk, elhisszük, hogy képesek vagyunk meggyógyítani a világot és magunkat, felhasználva a gondolataink és érzelmeink feletti hatalmunkat. Abban az esetben, ha hiszünk benne.

--------------------------------------

Az ionizált tisztított víz egy hatékony méregtelenítő, a fiatalság és az egészség forrása. Kémhatása (pH) lúgos, oxigéntartalma sokszorosa a hagyományos vízének, hidratáló képessége hatszoros, és a kristályszerkezete energiaszintje kimagasló. Valóban tökéletes víz, mely szerintem forradalmasítani fogja a magyarok egészségről alkotott elképzeléseit. Valóban lehetséges gyógyszerek nélkül, fáradtság nélkül élni, ha helyre állítod a sav bázis egyensúlyát a testednek. Nézd meg az alábbi videókat, és a döntés a tiéd!

 

 

Elektrolízis kísérlet különböző vizekkel

Összefoglalás az ionizált lúgos vízről és a vele elért japán orvosi kutatási eredményekről

Amerikai tapasztalatok az ionizált lúgos vízről

Ionizált tiszta víz , felhasználói beszá- molók
   

 

 

Vízminőség>>> Vizek és veszélyek>>> Tiszta víz>>> ÉdenVíz  

Fontos

Szavazás

Egészségünket a gondolkodásunk hogyan befolyásolja?
A pénz a legfontosabb
A szeretet a legfontosabb.
A reményünk a legfontosabb.
A hitünk a legfontosabb.
Asztali nézet