Az élet minőségével foglalkozunk! "Tanuld magad egészségesre!" „A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt." (Thomas Edison 1847 – 1931 elektrotechnikus, feltaláló USA)... >>> BLOG

MENÜ

A szeretet (energia) gyógyító erők!

 

Egészségi állapotunk nagymértékben függ attól, hogy mennyire vagyunk képesek elfogadni és kinyilvánítani a szeretetet (áramoltatni a szeretet energiát). Ha rendezzük a körülöttünk élőkhöz való viszonyunkat, (a munkahely is ide tartozik) nekik is és magunknak is jót teszünk, képesek leszünk a szeretettel vonzani a jó dolgokat. Annyi szeretetek kapunk amennyit adunk, annyi egészséget kapunk amennyit adunk!!

Ha rosszul érzed magad, és fűnek fának beszélsz is egész nap róla (azt üzened, hogy ez "jó" neked), a testedben áramló,  egészséget adó energia elapad. És buzog mint egy forrás, ha bármilyen okból szertetet érzel - mert süt a nap, új lakásba költöztél, örülsz a barátodnak, vagy béremelést kaptál , vagy kedvesen rád mosolyognak- a jó hír az öröm hatására sejtjeid fürdőznek az éltető energiában.

 

 

A szeretetért, így annak elfogadásáért és kinyilvánításért is ( a szeretet-energia áramoltatásáért) a szívcsakra „felelős”. Nem megfelelő működése testi szinten többek között a légzéssel kapcsolatos prolémákhoz, például asztmához vagy tüdőtáguláshoz vezet. Energetikailag a szívcsakrához rendelhető a csecsemőmirigy, amely az immunrendszert vezérli, szeretethiány esetén nem képes tökéletesen ellátni a feladatát, így fogékonyabbá válunk a betegségekre. bővebben>>>

 


SZERETET FIZIKA

Ez egy új világ bennünk, a szeretet a gondolat erejéről, a mai tudomány eredményeivel!

 


A SZERETET energia; az "ERŐ" kézikönyve

 

Rhonda Byrne új könyvében feltárja
az univerzum legfőbb hatalmát…  Az Erőt.

Rhonda Byrne célja: örömöt vinni milliók életébe. Küldetését A Titok című filmmel kezdte, amelyet milliók láttak szerte a bolygón. Ezt követte A Titok című könyv, amely hatalmas világsiker lett, és ma már 46 nyelven olvasható. Most Az Erővel folytatja úttörő munkáját, és felfedi a világegyetemet működtető, egyetlen és leghatalmasabb erőt. Az Erőt, amellyel mindent megszerezhetsz. Bármit megteremthetsz, bármit megváltoztathatsz, csupán egyetlen dologra van szükséged… Az Erőre.

„Ebben a könyvben meg szeretném mutatni neked a csodálatos élethez vezető utat. Rengeteg mindent meg kell értened önmagaddal és az életeddel kapcsolatban – és mindez jó. Sőt, több mint jó! Egyszerűen lenyűgöző! Az élet sokkal egyszerűbb, mint gondoltad, és ahogy megérted, hogyan is működik, és mire képes a benned lakozó Erő, megtapasztalhatod a létezés varázsát a maga teljességében – és akkor valóban csodálatos életed lesz.” (Rhonda Byrne)
Most pedig kezdődjön a varázslat! – részlet Az Erőből:

A világegyetem leghatalmasabb erejének kézikönyvét tartod a kezedben – Az Erő segít, hogy mindent elérj, amit csak akarsz.

Az Erő nélkül meg sem születhettél volna. Az Erő nélkül egyetlen emberi lény sem élne a bolygón. Az Erő minden felfedezés, találmány és emberi teljesítmény forrása. A tökéletes egészség, a boldog kapcsolatok, az álomkarrier, az örömteli élet és a pénz, amelyre szükséged van, hogy elérj mindent, ami lenni akarsz, amit tenni akarsz, és amit a magadénak szeretnél tudni – mind Az Erőből fakad. Álmaid élete mindig is sokkal közelebb volt hozzád, mint gondoltad, mert Az Erő – hogy megkapj minden jót az életben – benned lakik!

A SZERETET a legfontosabb ERŐ és energia az életben.

Nem érdemes részleteket kiragadni a könyvből, mivel minden részlet kérdéseket, és újabb kérdéseket vet fel. Ha türelmesen végigolvassuk, az összefoglalókat memorizáljuk és alkalmazzuk, az eredmény nem maradhat el. Azért némi ízelítő belefér (itt az első fejezet pdf).

Az ERŐ c. könyv  tartalmazza a további részleteket. Ne habozz, minél hamarabb vásárold meg, és legyen mindennapi olvasmányod. Előbb, vagy utóbb megtanulod használni, és ettől fogva jó irányba változik minden az életedben.

 


Kézzel fogható a testi és lelki energiák áramoltatása
javítás céljából, szeretettel

Sajnos az emberek  a pillanatnyi testi problémáikra (betegségtünetekre) a mai modern világban szinte azonnali beavatkozást igényelnek (bekapunk egy fájdalomcsillapítót). Sokszor  a probléma nem múlik el hanem súlyosbodik. Ha ezeket a zavaró hatásokat egyszerű módszerekkel csökkenteni tudjuk, akkor talán van "energiánk" megkeresni a szeretetből adódó erő utakat, ami tartós megoldást hozhat.

Bizonyára hallottál már a testünket behálózó energiavonalakról, akupunktúrás és akupresszúrás energiapontokról, energiavezetékekről (bővebben itt). Az ősi ismeretek szerint, néhány blokkolódott energiapont anomália a felelős a szervek hibás (beteg) működéséért. A blokkolódást többnyire a modern életünk sok száz mellékhatása okozza. Ha ezen a vonalon elindulva keressük a megoldást az, energiablokádok felszámolása, az áramlás megindítása  természetgyógyász, vagy orvos szakembert kíván, pénz és időigényes.

 

A szív intelligenciájának bevonása

 

Az alábbiakban két, amatőrök által is használható energiaáramoltatásos testjavítási technológiát lehet megtanulni. Megmutatjuk hol tart ma a tudomány ezen a területen. aA "forradalmi"  új ismereteket (ÚGM), az alapokat (sajnos ez elég nehéz) de érdemes elolvasni.

Mivel többnyire felületesek vagyunk, gyors eredményt akarunk, és nem tanuljuk meg jól használni az ilyen dolgokat, ezek nem mindig hoznak tartós és sorsfordító eredményt, de a tapasztalat szerint az ismert (aku..) módszereknél lényegesen egyszerűbbek, és odafigyelés esetén nagyon hatásosak.

Használd türelemmel egészségedre!!

 

Szív és a szeretet 

 

 

I. Öngyógyítás az energiavonal áramoltatásával

...

Az emberiség fennállása óta ismeretes az energiavonalak gyógyító hatása. Az újszülöttek először az ujjukat veszik szájukba. Ezzel az elalvást, és az emésztést segítik. Tehát az öngyógyítás első mozzanata már velünk született. De a szülő kiveszi a gyerek szájából a kezét, és egy darab gumit adnak helyette. Nem csak az újszülöttek rendelkeznek a velünk született öngyógyítással.

A felnőttek nagy része is, ha nagyon elgondolkodnak, bekapják az ujjukat. Sokan észre sem veszik, mikor a kezüket ösztönösen a homlokukra teszik, vagy a nyakukat masszírozzák. Vagy ha gondba vannak, megvakarják megmaszirozzák a fejük búbját. A régi bábák is alkalmazták a szülés közben az energiapontok masszírozását. Így oszlatták el a félelmet, és csökkentették a fájdalmakat is.

Nem ismerek (az EFT-n kivül) még egyetlen olyan gyógyító módszert sem, melyik hasonlóan megfelelő lenne a saját alkalmazásra, mint az energiavonal áramoltatása. Mindig, és mindenhol alkalmazható.

  • Az energiapontok megérintése segít minden emberen. Segít a testi, a lelki, és a szellemi elzáródások feloldásában, javítja az emlékező képességet.
  • Az áramoltatás nem jár testi megerőltetéssel.
  • Mindenki könnyen elvégezheti az egyszer. gyakorlatokat. Az energiapontok, melyek nehezen elérhetőek egyedül, megtalálhatóak több testrészen is, melyeket mellékpontként jelöltem.
  • Az ujjakat mindig lehet áramoltatni, ha a kezünk szabad. Például a várótermekben, utasként egy autóban, vagy más közlekedési eszközön, vagy akár otthon a televízió előtt.
  • Ha valaki elkezdi saját maga áramoltatását bárhol, és bármikor, akkor azon veszi magát észre, hogy természetesnek tűnik, és hozzátartozik a napi cselekvési folyamataihoz.
  • Általában mindig szabad az egyik kezünk, vagy ujjunk. Mi akadályoztathat meg abban, hogy a jó közérzetünk érdekében egy energiapontra helyezzükket?

>>> >a könyv

 

II. Érzelmi Felszabadítás Technikája EFT

......

Mivel az ÉFT módszer: Nem jelent sebészeti beavatkozást. Nem használ tűket. Nem kell kemikáliákat vagy gyógyszereket bevenni. Még csak erősebb húzást vagy nyomást sem alkalmaz a test felületén. Logikus azt feltételezni, hogy nem szükséges semmiféle mellékhatással számolni.

Az ÉFT kezelés mindössze néhány látszólag ártalmatlan procedúrából áll, úgymint néhány meridián ponton való könnyed kopogtatás, számolás, szemek forgatása, és dúdolás. Mostanára több mint100 000–re tehető azoknak a száma, akik eredményesen használták a módszert (fordító megjegyzése – ez a szám most már jóval nagyobb).

A visszajelzések szerint mindössze az esetek kevesebb, mint 1%-ban volt minimális negatív mellékhatás . Időnként előfordul, hogy a kezelés után a kliens esetleg enyhe hányingert érez, és nagyon ritkán az is, hogy az eredeti tünetek esetleg (a nem szabályos használat miatt) kismértékben rosszabbra fordulnak.

Mivel olyan kevés megbízható adatunk van erről, nagyon nehéz megállapítani, hogy a rosszabbodást valóban az ÉFT kezelés okozta-e. Néhányan például olyan súlyos problémákkal küszködnek, hogy már maga a probléma felidézése is hányingert, vagy az egyéb tünetek súlyosbodását eredményezik, függetlenül attól, hogy vajon használták-e az ÉFT technikákat, vagy sem.... >>>>a könyv

 

III. Természettörvények, alapok: Új Germán Medicina (ÚGM)

......

A második természettörvény
A törvény, mely szerint minden Értelmes Biológiai Különprogram (ÉBK) két szakaszból áll, már amennyiben sor kerül a konfliktus megoldására. Ez a természettörvény az összes eddigi vélt tudásunkat teljesen a feje tetejére állítja, mert az egész orvostudomány által leírt minden megbetegedés valójában két szakaszban zajlik le. Eme összefüggés ismeretének hiánya következtében az orvosi tankönyvekben leírtunk néhány száz „hideg” betegséget és ugyanannyi ún. „meleg” betegséget).

A „hideg betegségek” voltak azok, amelyeknél a páciensnek hideg volt a bőre, hidegek voltak a végtagjai, tartós stresszes állapotban voltak, fogytak, alvászavarokkal küszködtek. A „meleg betegségek” voltak azok, amelyeknél a páciens végtagjai melegek, vagy forrók voltak, legtöbbször lázuk volt, jó étvággyal ettek, mégis nagyon fáradékonyak voltak. A hideg betegségek után következő gyógyulási fázist egyáltalán nem vettük észre, vagy mint különálló betegséget, félreértelmeztük.

Az ún. „meleg betegségeknél” amelyek a konfliktus-aktív fázist követő gyógyulási szakaszt mutatják, ugyanúgy nem vettük észre az azt megelőző hideg fázist, ha mégis, akkor megint külön, félreértelmeztük. Most már tudjuk, hogy kettő így nevezett betegség képez egy különprogramot, tehát mindig párosával járnak.

Felmerülhet a kérdés, hogy az orvosok miért nem fedezték fel már régen ezeket a törvényszerűségeket, ha ez a kétszakaszú lefolyás olyannyira rendszeres. Ennek egyszerűen az az oka, hogy a konfliktusoknak csak egy része oldódik meg. Amennyiben a konfliktus megoldása nem lehetséges, a megbetegedés egyszakaszú marad, azaz, a személy konfliktusa megoldatlan, egyre jobban lesoványodik, végül elgyengülésben vagy sorvadásban meghal.


Ha becsülettel visszatekintünk, a hagyományos orvostudományban egyetlen „betegséget” sem ismertünk fel helyesen. >>>a könyvhöz

Balogh Béla Könjyve: Elkezdődött....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fontos

Szavazás

Egészségünket a gondolkodásunk hogyan befolyásolja?
A pénz a legfontosabb
A szeretet a legfontosabb.
A reményünk a legfontosabb.
A hitünk a legfontosabb.
Asztali nézet